21.10.2021-09:46 (Son Güncelleme:21.10.2021-10:25)


1

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile Atalanta'nın karşı karşıya geldiği mücadelede Atalanta sahadan 3-2 yenik ayrıldı. İtalyan ekibinde milli yıldızımız Merih Demiral, attığı golle adını tarihe yazdırdı.



2

Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Merih Demiral'ın formasını terlettiği Atalanta, Old Trafford'da Manchester United'ın rakibi oldu. Atalanta ile Manchester United arasındaki maç adeta nefes kesti. Heyecanlı maça milli yıldızımız Merih Demiral'da maça damga vurdu.



3

Dün İngiltere'de nefes kesen bir maç yaşandı. Milli yıldızımızın takımı Atalanta ile Manchester United arasında oynanan karşılaşma adeta nefes kesti. Juventus'tan eski takım arkadaşları Portekizli Cristiano Ronaldo ile A Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Merih Demiral karşı karşıya geldiler.



4

Opta'nın verilerine göre milli yıldız Merih Demiral, Ömer Toprak'ın (Bayer Leverkusen) ardından Şampiyonlar Ligi tarihinde yabancı bir takımın formasıyla Manchester United'a Old Trafford'da gol atan ikinci Türk futbolcu olmayı başardı. Futbolcumuzun attığı gol gerek Atalanta takımında gerek ise Atalanta taraftarları tarafından çok büyük bir coşkuyla kutlandı.



5

Milli stoper sakatlık yaşayarak yerini ikinci yarıda Lovato'ya bıraktı. Oynanan mücadelede Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo, 80. dakikada attığı golle takımını zafere taşıyan isim oldu.



6

Zorlu karşılaşma Manchester United'ın 3-2'lik galibiyetiyle sonuçlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR