Beşiktaş'ın yeni yönetim kurulu üyesi Murat Kılıç görev sürelerinde sıkı bir çalışma yaparak Beşiktaş'ı çok iyi yerlere getireceklerini söyledi

Beşiktaş’ta Ahmet Nur Çebi’nin yeni yönetim kurulunda yer alan Murat Kılıç, kazandıkları seçimin ardından ilk kez mikrofonların başına geçerek açıklamalarda bulundu.

30.05.2022-11:28 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-11:28) Beşiktaş'ın yeni yönetim kurulu üyesi Murat Kılıç görev sürelerinde sıkı bir çalışma yaparak Beşiktaş'ı çok iyi yerlere getireceklerini söyledi

Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi’nde 29 Mayıs Pazar günü gerçekleşen Beşiktaş Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda başkanlık yarışını kazanan Ahmet Nur Çebi, yeniden başkanlık görevine seçildi.

Ahmet Nur Çebi’nin Beşiktaş’taki ikinci başkanlık döneminde özellikle de listesinde yapmış olduğu değişim gözlerden kaçmadı. Başkan Çebi’nin yeni yönetim kurulunda yer alan Murat Kılıç, kazandıkları seçimin ardından yaptığı açıklamalarla dikkatleri çekti.


Murat Kılıç seçimin ardından konuştu!

Beşiktaş’ın yeni yönetim kurulu üyesi Murat Kılıç, kazandıkları seçimin ardından yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Çok iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Öncelikle Ahmet Nur Çebi başkanıma da bizi bu göreve layık gördüğü için teşekkür etmek istiyorum. Önümüzdeki 3 senelik bir görev süresi var. Görev süremizde çok sıkı çalışarak, Beşiktaş’ı çok iyi yerlere getireceğiz. ‘ ifadelerini kullandı.

ÖZEL | Haber365 Spor

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal