12.05.2022-14:40 (Son Güncelleme:12.05.2022-14:40)


1

Siyah beyazlılarda son sezonlarda bir türlü beklenen katkıyı sağlayamayan Oğuzhan Özyakup, büyük bir hayal kırıklığı yaşatmıştı.



2

Sergen Yalçın döneminde kadroya pek giremeyen Oğuzhan Özyakup, ardından Önder Karaveli ve son olarak da Valerien Ismael’in de gözüne bir türlü giremedi.



3

Zaman zaman yaşadığı sakatlıklar ve teknik direktörlerin tercihleri ile kadroda yer alamayan Oğuzhan Özyakup’un sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesinin ardından kariyerine Beşiktaş’ta devam etmek istemediği öğrenildi.



4

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Oğuzhan Özyakup’un menajerinin ise Süper Lig şampiyonu Trabzonspor ile dirsek temasında olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.



5

Geçtiğimiz sezon sonunda Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Dorukhan Toköz’ü kadrosuna katan Trabzonspor, Dorukhan’dan oldukça memnun bir durumdayken, benzer şartların oluşması durumunda önümüzdeki sezonki yabancı sınırlamasını da göz önünde bulundurarak Oğuzhan Özyakup transferine sıcak bakıyor.



6

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Beşiktaş’ta görev aldığı dönemde de çalışma fırsatı bulan Oğuzhan Özyakup’un tecrübeli teknik adamla da temasa geçtiği ve kulüp planlaması hakkında bilgi aldığı iddia ediliyor.



7

Abdullah Avcı, Trabzonspor yönetimi ile gerçekleştirdiği görüşmede uygun şartlar oluşması durumunda Oğuzhan Özyakup’u önümüzdeki sezonki kadro planlamasına dahil edebileceği öğrenildi.



8

Beşiktaş ile sözleşme yenileme görüşmelerinde ilerleme kaydedilemeyen 29 yaşındaki Oğuzhan Özyakup’un menajeri aracılığıyla gerçekleştirdiği görüşmelerde önümüzdeki günler içerisinde Trabzonspor ile el sıkışabilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR