12.05.2022-14:24 (Son Güncelleme:22.07.2022-17:54)


1

Yıldız oyuncu gündeme geldi

Yıldız oyuncu gündeme geldi

Sarı lacivertliler gelecek sezon mutlak şampiyonluk parolasıyla gündemine sürpriz isimleri almaya devam ediyor. Kadrosuna etkili yıldızları katan Fenerbahçe'de forvet transferinde gündeme gelen isim Diaz oldu.



2

Jesus özellikle istedi

Jesus özellikle istedi

Takımın Portekizli yeni teknik direktörü Jorge Jesus'un bu transfere çok önem verdiği ve futbolcu için Ali Koç'a istekte bulunduğu öğrenildi.



3

Takımında düşünülmüyor

Takımında düşünülmüyor

İspanyol basını, Real Madrid'in Benzema'ye gelecek sezon için yeni bir yedek aradığını ve bu nedenle Dominikli futbolcu ile yolların ayrılmasının düşünüldüğü öğrenildi. Dominikli futbolcu ile ilgilenen takımlar arasında Fenerbahçe'nin de yer aldığı aktarıldı.



4

Başkan taraftarlaır heyecanlandırmak istiyor

Başkan taraftarlaır heyecanlandırmak istiyor

Fenerbahçe Kulübü'nün Başkanı Ali Koç'un futbolcuyu transfer ederek başkanları heyecanlandırmak istediği gelen bilgiler arasında yer almakta.



5

Oyuncuya önem veriliyor

Oyuncuya önem veriliyor

Gelecek sezon mutlak şampiyonluk hedefinde olan takımda golcü sorunu yaşamamak adında oyuncunun transferine büyük önem verildiği belirtiliyor.



6

Menajeriyle görüştüler

Menajeriyle görüştüler

Sarı lacivertlilerin oyuncunun transferi için menajeriyle bir araya geldiği öğrenildi.



7

Gelişmeler ilgiyle takip ediliyor.

Gelişmeler ilgiyle takip ediliyor.

Gelişmelerin olumlu ilerlediği ve transferde son sözü yıldız oyuncunun vereceği ise gelen bilgiler arasında yer almakta. Yaşanan gelişmeler taraftarlar tarafından ilgiyle takip edilmekte.



8

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Kariyerine İspanya'nın Badalona takımının altyapısında başlayan Diaz ardından Real Madrid altyapısına gitti. Sonrasında ise A takıma geçmesi sonrası Fransız devi Lyon'a transfer oldu. 2018'in yaz transfer döneminde ise Lyon'dan geri Real Madrid'in kadrosuna katıldı. Ayrıca eskiden Dominik Cumhuriyeti'nin milli futbolcusuydu. Yıldız isimle son olarak ise Fenerbahçe'nin ciddi bir şekilde ilgilendiği belirtiliyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR