Beşiktaş haftanın açılışını yapıyor: Beşiktaş-Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş sahasında Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Siyah beyazlılar Türkiye Kupası’nda da rakibi olan Ankaragücü’nü ligde mağlup etmek istiyor. Peki Beşiktaş-Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

19.04.2024-11:59 - (Son Güncelleme: 19.04.2024-11:59)

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Ankaragücü ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Son maçında yine sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalan siyah beyazlılar, son maçında Gaziantep FK’yı 3-1 yenen Ankaragücü’nü yenerek yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor. Peki Beşiktaş-Ankaragücü maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş-Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş Ankaragücü maçı bugün saat 20.00’de Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele Bein Sports 1’de canlı yayınlanacak.

Beşiktaş-Ankaragücü maçı hakemi kim?

Beşiktaş-Ankaragücü maçı hakemi Bahattin Şimşek olacak.

Beşiktaş haftanın açılışını yapıyor: Beşiktaş-Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş-Ankaragücü muhtemel ilk 11’ler:

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Svensson, Tayyip Talha Sanuç, Necip Uysal, Umut Meraş, Al Musrati, Gedson Fernandes, Muçi, Ghezzal, Rashica, Muleka.

MKE Ankaragücü: Bahadır Güngördü, Kitsiou, Radakovic, Mujakic, Kazımcan Karataş, Kaan Güneren, Tolga Ciğerci, Morutan, Efkan Bekiroğlu, Bassogog, Sowe.

Beşiktaş, Serdar Topraktepe ile sahada

Geçen hafta iç sahada 1-1 berabere biten Samsunspor maçından sonra Beşiktaş'ta Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile yollar ayrıldı. Bu ayrılığın ardından Ankaragücü maçında siyah-beyazlı takımın başına Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe geçecek. Beşiktaş bu sezon daha önce 3 maça yine Topraktepe yönetiminde çıkmış ve 1 mağlubiyet, 2 galibiyet almıştı.

Emre Belözoğlu cezalı

Ankaragücü'nün Süper Lig'de Beşiktaş'a karşı oynayacağı maç öncesi takımda teknik direktör Emre Belözoğlu'nun bulunamayacak olması dikkat çekiyor. Sarı kart cezası nedeniyle maçın başında saha kenarında olamayacak olan Belözoğlu'nun yokluğu, takımın performansını Nasıl etkileyecek, merak konusu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal