18.05.2022-12:28 (Son Güncelleme:22.07.2022-17:19)


1

Gurbetçi yetenek gündeme geldi

Gurbetçi yetenek gündeme geldi

Beşiktaş'ta yeni sezonda etkili bir kadro kurulmak istenirken gündeme gelen isimlerden birisi ise Tiago Çukur oldu. Gurbetçi oyuncu için mesai harcanmaya başlandı.



2

Teknik adam gözüne kestirdi

Teknik adam gözüne kestirdi

19 yaşındaki futbolcuyu takımın teknik direktörü Valerien Ismael gözüne kestirdi.



3

Watford formasını giyiyor

Watford formasını giyiyor

Siyah beyazlıların son olarak santrafor mevkisi için Watford U23 takımında forma giyen Tiago Çukur'u gündemine aldığı öğrenildi.



4

Şartları zorlayacaklar

Şartları zorlayacaklar

Takımın teknik direktörü Valerien Ismael'in kadrosunda görmek istediği genç yetenek için şartların zorlanacağı aktarıldı. 19 yaşındaki futbolcunun takımıyla olan sözleşmesi ise bu yaz sona erecek.



5

Gelmeye sıcak bakıyor

Gelmeye sıcak bakıyor

Fakat kulübünün 1 yıl daha opsiyon hakkı var. Oyuncu için Beşiktaş'ın temaslara başladığı ve Tiago Çukur'un da Süper Lig'e gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Transferde istekli olan Beşiktaş'ın oyuncuyla uzun süreli bir sözleşme yapmayı planladığı gelen bilgiler arasında bulunuyor.



6

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Hollanda altyapısı olan Tiago Çukur, Feyenoord ve AZ Alkmaar altyapılarında forma terletmesinin ardından İngiltere'nin yolunu tuttu. Bu sezon 26 karşılaşmada forma terleten genç golcü 1 gol atarken 1 kez ise asist yaptı. Tiago Çukur kariyerinde 55 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda rakip fileleri 15 kez havalandırdı ve 2 de asist yaptı.



7

Havaa toplarında başarılı

Havaa toplarında başarılı

Genç oyuncu 1.96 mt'lik boyuyla hava toplarındaki üstünlüğü ile göze çarpmakta. Ocak 2021'de Watford U23'ün yolunu tutan Tiago, geçtiğimiz sezonu Doncaster'de kiralık olarak geçirdi. Futbolcu ile son olarak ise Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın yakından ilgilendiği aktarıldı.



8

A Milli Takım kadrosuna seçildi

A Milli Takım kadrosuna seçildi

Ayrıca oyuncu Türkiye U21 Milli Takımı'nda oynamaktadır. Son olarak ise A Milli Takım'a seçildi. Futbolcunun A Milli Takım kadrosunda yer alması oldukça ilgi çekti.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR