18.05.2022-11:40 (Son Güncelleme:22.07.2022-12:45)


1

Takımın vazgeçilmezi oldu

Takımın vazgeçilmezi oldu

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon kadroya katılan Güney Koreli oyuncu Kim Min Jae sergilediği performansla taraftarların sevgilisi haline gelirken, takımın vazgeçilmez isimlerinden birisi haline gelmişti.



2

Yönetim B planını düşündü

Yönetim B planını düşündü

Önümüzdeki sezon öncesinde yüksek bir bonservis ücretiyle birlikte takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kim Min Jae'nin ayrılığına karşı yönetim B planını hazırladı.



3

Genç stoper gündeme geldi

Genç stoper gündeme geldi

Kanarya Kim Min Jae ile yollarını ayırırsa Ganalı genç stoper Abdul Mumin'e yönelecek.



4

Oyuncu için temaslar kuruldu

Oyuncu için temaslar kuruldu

Son gelen bilgilere göre Fenerbahçe, Portekiz Ligi'nde Guimares formasını terleten Ganalı yıldız stoper Abdul Mumin'in menajeri ile ilk temasını kurdu.



5

Sözleşmesi devam ediyor

Sözleşmesi devam ediyor

23 yaşında ve 1.88 boyundaki Ganalı yıldızın Portekiz ekibi ile 2024 yılının haziranına kadar sözleşmesi bulunmakta.



6

Ülkesinde gündem oldu

Ülkesinde gündem oldu

Abdul Mumin için Fransız ekipleri Lille ve Monaco'nun devrede olduğu fakat Fenerbahçe'nin elini çabuk tutmak istediği öğrenildi. Futbolcu bu sezon gösterdiği üstün performansla Portekiz Ligi'nin en iyi stoperleri arasında yer aldı.



7

Değerini katladı

Değerini katladı

1.88 boyunda olan Abdul Mumin gösterdiği performansla değerini oldukça katladı. Yıldız ismin piyasa değerinin 6 milyon euro civarında olduğu aktarılıyor.



8

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

Futbola ülkesi Gana'nın Dream takımında başlayan oyuncu ardından Danimarka'nın Nordsjael takımına gitti. Sonrasında ise HB Köge takımına kirlandı. Oyuncu bu takımın ardından Nordsjaelland'a geri döndü. Performansıyla dikkat çeken oyuncu sonrasında ise Portekiz ekibi Guimaraes'a transfer oldu. Oyuncuyla son olarak ise Fenerbahçe'nin ilgilendiği biliniyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR