07.03.2022-16:48 (Son Güncelleme:22.06.2022-14:28)


1

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş yönetiminin golcü adayları şekillenmeye başladı.



2

Finlandiyalı golcü oyuncu Teemu Pukki'yi forvet transferi için son olarak gündemine alan Beşiktaş yönetiminde hareketlilik başladı. Finli golcüyü kadroya katmak için siyah beyazlılar harekete geçti.



3

Forvet takviyesi için Fin golcü Teemu Pukki'yi gözüne kestiren Beşiktaş'ın, futbolcunun transferine büyük önem verdiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.



4

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Pukki'nin bonservisi olmaması ise transferde dikkat çeken bir başka ayrıntı. Norwich formasını terleten 31 yaşındaki Pukki bu sezon Premier Lig'de 26 karşılaşmada 7 gol ve 1 asistlik bir performans ortaya koydu.



5

Pukki'nin güncel piyasa değeri 5 milyon euro civarında bulunurken, 1.80 boyundaki forvetin de Türkiye'de oynamaya oldukça sıcak baktığı gelen başka bilgiler arasında.



6

Bu anlamda Fin golcünün gelecek sezon Beşiktaş'a transferiyle ilgili gelişmeler Beşiktaşlı taraftarlar tarafından büyük bir merakla takip edilmekte.



7

Kariyerine Finlandiya'nın KTP takımında başlayan futbolcu ardından Sevilla altyapısına gitti. Sonrasında ise HJK Helsinki'nin yolunu tuttu. HJK Helsinki sonrasında ise Schalke'ye gitti. Schalke sonrasında ise sırasıyla; Bröndby, Celtic ve son olarak İngiliz ekibi Norwich'in formalarını terletiyor.



8

Teemu Pukki'nin transfer durumu Beşiktaşlı taraftarları da oldukça heyecanlandırmış durumda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR