07.03.2022-15:12 (Son Güncelleme:07.03.2022-15:25)


1

Hollanda Ligi ekiplerinden NEC Nijmegen formasını terleten ve 12 karşılaşmadır gol atamayan Ali Akman ile ilgili hocası ve Hollanda basınından çarpıcı açıklamalar geldi.



2

Bursaspor'dan bedelsiz bir şekilde Almanya takımı Frankfurt'a transfer olan ve geçen yazda Hollanda takımı NEC Nijmegen'e transfer olan genç forvet Ali Akman son haftalardaki başarısız performansıyla dikkatleri üzerine çekti.



3

Etkisiz performansıyla dikkatleri üzerine çeken futbolcu hakkında son olarak Hollanda'da çarpıcı eleştiriler gelmekte.



4

Hollanda basınında gelen haberlere göre Ali Akman ile ilgili olarak NEC Nijmegen Teknik Direktörü Rogier Meijer, 'er hafta yüksek seviyeyi kaldırabilecek ve gol atabilecek açık sözlü bir forvetimiz yok. Ama bu istatistiği farklı bir şekilde de yorumlayabilirsiniz. Gol atabilen ve bir kişiye bağımlı olmayan yeterli sayıda oyuncumuz var. Bir sebepten dolayı dokuzuncu sıradayız.' ifadelerine yer verdi.



5

Ali Akman'ın NEC Nijmegen forması ile gollerine erken başlamış ve oynadığı ilk maçlarda ortaya koyduğu performansla büyük alkış almıştı.



6

Hollanda basını genç futbolcu Ali Akman ile ilgili olarak, 'Sezona enerjik başlayıp en az 15 gol atacağını söyledi, fakat kısa sürede futboldaki eksiklikleri göz önüne alındığında NEC Nijmegen için ideal bir forvet olmadığını kanıtladı.' ifadelerine yer verdi.



7

Futbolcu transfer olduğu Frankfurt takımından kiralık olarak NEC takımına gitmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR