20.04.2022-14:02 (Son Güncelleme:23.06.2022-15:22)


1

Sarı kırmızılılar ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcuya çok bomba bir teklif hazırlığı var.



2

Futbolcu ile Beşiktaş'ın transferde yakından ilgilendiği öğrenildi. Bu anlamda futbolcu ile ilgili flaş gelişmelerin yaşanması söz konusu.



3

32 yaşındaki yıldızın Türkiye'den ayrılmak istemediği öğrenildi. Bu anlamda futbolcu ile Beşiktaş'ın yakın temasa geçmek istediği ve Feghouli'nin de siayh beyazlıların kendisine olan ilgisinden memnun olduğu öğrenildi. Yakın zamanda transferde çok kritik adımların atılması söz konusu olmakta.



4

Feghouli'nin Cezayir Milli Takımı'ndan arkadaşı Ghezzal'in Beşiktaş formasını terletmesi transferde öne çıkan bir başka ayrıntı olarak belirtiliyor.



5

Futbolcunun milli takımdan yakın arkadaş olduğu Ghezzal ile aynı takımda forma giymekten çok memnun olacağı gelen bilgiler arasında bulunmakta. Bu durum transferde Beşiktaş'ın elini kuvvetlendiriyor.



6

Futbol hayatına Fransa'nın Grenoble takımında başlayan Feghouli ardından İspanya'nın Valencia takımının yolunu tuttu.



7

Valencia sonrasında Almeria'ya transfer oldu. Futbolcunun sonraki durağı ise İngiliz ekibi West Ham oldu. 2017 yılında ise ülkemizin takımlarından Galatasaray'a transfer oldu. Ana mevkisi sağ kanat olan futbolcu sol kanat ve on numara olarak görev alabilmektedir.



8

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR