20.04.2022-11:25 (Son Güncelleme:03.07.2022-16:46)


1

Miguel Crespo transferinde Fenerbahçe'ye resmen talih kuşu kondu. Sarı lacivertliler transfer döneminde yıldız isminin satışıyla birlikte kasasını doldurmaya hazırlanıyor.



2

Portekizli oyuncu Miguel Crespo, sarı lacivertli takıma ilk transfer olduğunda eleştiri oklarının hedefinde kalmıştı ancak ilk 11 oynamaya başladıktan sonra bambaşka bir performans sergilemişti.



3

Futbolcu geldiği günden bu yana sahaya koyduğu performansla büyük alkış aldı. Sarı lacivertlilerde kariyeri çıkışa geçen ve harika bir sezon geçiren futbolcunun talipleri ise günden güne artmakta.



4

Futbolcunun transferi için yakın zamanda İspanyol devi Atletico Madrid'in devreye girdiği öğrenilmişti. Futbolcu ile ilgilenen son takım ise gündeme oturdu. Crespo için son olarak Portekiz'in önde gelen takımlarından Porto'nun devreye girdiği öğrenildi.



5

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Crespo için Porto yakın temaslarına başlamış durumda. Futbolcunun transferinde önemli gelişmeler yaşanırken Fenerbahçe ise futbolcunun fiyatını arttırmakta.



6

Fenerbahçe yönetiminin Crespo için 15 milyon euro bonservis bedeli istediği ifade edilmekte. 25 yaşındaki orta saha bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 22 karşılaşmada 1 gol atarken 2 de asist yaptı.



7

Fenerbahçe yaz transfer döneminde Miguel Crespo'yu bir önceki teknik adam Vitor Pereira'nın isteği ile transfer etmişti. Futbolcunun transferi o dönem sarı lacivertlilere çok uygun olmuştu. Fakat futbolcunun performansı taraftarları ciddi anlamda etkiledi.



8

Crespo oynadığı futbolla taraftarların sevdiği isimlerden birisi oldu. 25 yaşındaki Portekizli futbolcunun ana mevkisi merkez orta saha olmak üzere yan mevki olarak ise on numara ve orta sahanın solunda görev yapabilmektedir.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR