Beşiktaş Fatih Karagümrük maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | BJK Karagümrük maçının youtube geniş özeti ve golleri

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı oynandı. Karşılaşmanın sona ermesinin ardından Beşiktaş Karagümrük maç özeti ve Beşiktaş Fatih Karagümrük maçın golleri araştırmaları başladı. İşte detaylar…

13.01.2024-20:45 - (Son Güncelleme: 13.01.2024-21:02)

Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Karşılaşmaya Çaykur Rizespor deplasmanında alınan 4-0’lık galibiyetin moraliyle çıkan siyah beyazlılarda birçok futbolcu kadroda yer almadı. Hakem Mert Güzenge’nin yönettiği maçın özetini ve gollerini izlemek isteyen futbol severler ise bitiş düdüğü sonrasında hemen Bein Sports’un internet sitesine yöneldi.

Beşiktaş-Fatih Karagümrük maçı ne zaman?

Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı 13 Ocak 2024 Cumartesi günü Tüpraş Stadyumu’nda oynandı. 

Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda?

Beşiktaş Fatih Karagümrük maçı Bein Sports 1 kanalında futbol severlerle buluştu.

Beşiktaş Fatih Karagümrük

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Mert, Onur, Tayyip Talha, Zaynutdinov, Umut, Hadziahmetovic, Salih, Gedson, Rashica, Semih Kılıçsoy, Cenk.

Fatih Karagümrük: Emre, Biraschi, Salih Dursun, Dresevic, Levent, Rohden, Paoletti, Eysseric, Güven Yalçın, Can Keleş, Lasagna.

Beşiktaş Fatih Karagümrük maçının özet görüntüleri karşılaşmanın sona ermesinden kısa bir süre sonra Bein Sports internet adresi üzerinden yüksek görüntü kalitesiyle izleyenlerle buluşturulacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal