Rade Krunic kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fenerbahçe’nin yeni transferi Rade Krunic hangi takımdan geldi? Rade Krunic biyografisi ve istatistikleri

Fenerbahçe’nin sezon başında da istediği Rade Krunic, ara transfer döneminde kadroya dahil edildi. Milan’dan takıma katılan tecrübeli oyuncunun hayatını ve futbolculuk kariyerini merak edenler Rade Krunic hayatı, Rade Krunic istatistikleri, Rade Krunic mevkii gibi terimleri sorgulamaya başladı. Peki Rade Krunic kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fenerbahçe’nin yeni transferi Rade Krunic hangi takımdan geldi? İşte Rade Krunic biyografisi ve istatistikleri…

13.01.2024-17:24 - (Son Güncelleme: 13.01.2024-17:24)

Ara Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, Union Berlin’den transfer ettiği İtalyan stoper Leonardo Bonucci’nin ardından bir önemli transfere daha imza attı. Sarı lacivertliler, sezon başında da takıma dahil edilmesi için büyük uğraş verilen orta saha oyuncusu Rade Krunic transferinde mutlu sona ulaştı. Peki Rade Krunic Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fenerbahçe’nin yeni transferi Rade Krunic hangi takımdan geldi? 

Rade Krunic kimdir?

Fenerbahçe’nin Milan’dan transfer ettiği Rade Krunic, 7 Ekim 1993 tarihinde Bosna-Hersek’te doğdu. Kariyerine Sutjeska Foca takımda başlayan Krunic, 2014 yılında Hellas Verona ile İtalya macerasına başladı. Verona’da beklenen etkiyi gösteremeyen 30 yaşındaki futbolcu 2015 yılında Borac Cacak takımına transfer oldu.

Rade Krunic

Borac Cacak takımında yeniden çıkış yakalayan Bosnalı orta saha, aynı yıl bir başka İtalyan ekibi Empoli’ye katıldı. Burada performansını daha da yukarı taşıyan tecrübeli futbolcu 8,6 milyon Euro bedelle İtalyan devi Milan’a geçiş yaptı.

Bosna-Hersek Milli Takımı’nda 20 kez forma giyen Rade Krunic, profesyonel kariyeri boyunca 328 maça çıktı ve 23 gol ile 31 asist yaptı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal