29.10.2021-15:03 (Son Güncelleme:29.10.2021-15:03)


1

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'da forma giyen eski öğrencisini Ocak ayında kadrosuna katmak istiyor.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta Ocak ayında başlayacak olan ara transfer dönemi öncesinde planlamalar başladı.



3

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın ve Başkan Ahmet Nur Çebi'nin sık sık bir araya geldiği görüşmelerde çeşitli bölgelerde çeşitli isimler masaya yatırılıyor.



4

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın eski öğrencilerinden biri olan Aytemiz Alanyaspor'un başarılı yıldızı Efecan Karaca için olumlu yönde rapor vererek kadrosunda görmek istediği öğrenildi.



5

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın 'Joker' olarak kullanabileceğini ifade ettiği Efecan Karaca'yı hücüm hattının her bölgesinde değerlendirebilecek olmasının büyük bir avantaj olduğunu söylediği öğrenildi.



6

Efecan Karaca'nın yerli oyuncu statüsünde yer almasının önümüzdeki sezon gelecek olan 4 yerli oyuncu zorunluluğu açısından da büyük bir avantaj haline gelebileceğini düşünen Beşiktaş yönetimi görüşmelere en kısa süre içerisinde başlayacak.



7

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin önümüzdeki günler içerisinde Ocak ayında başlayacak olan transfer dönemi öncesinde Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile bir araya gelerek transferi bitirmek için kolları sıvayacağı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR