29.10.2021-13:29 (Son Güncelleme:29.10.2021-13:47)


1

İspanya La Liga'nın 11. haftasında Granada'nın Getafe'yi konuk ettiği karşılaşmada milli futbolcumuz Enes Ünal takımının tek golünü atarak dikkatleri üzerine çekti.



2

İspanya La Liga'nın 11. haftasında Granada sahasında Getafe'yi ağırladı. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapatan konuk takımda Getafe'nin golünü milli yıldız Enes Ünal kaydetti. Mücadele ise 1-1 eşitlikle sona erdi.Oynanan mücadeleye milli yıldızımız Enes Ünal'ın attığı gol büyük damga vurdu.



3

Oynanan karşılaşmanın büyük bir kesimini önde götüren Getafe, 90+7 de Molina Vidal'ın kaydettiği golle resmen yıkıldı Son saniyede gelen bu gol, iki takımın sahadan 1'er puanla ayrılmasına neden oldu.



4

Milli futbolcumuz Enes Ünal bu sezon Getafe formasıyla çıktığı 11 maçta ilk siftahını yaptı. 24 yaşındaki genç milli yıldız geçen sezon ise 29 karşılaşmada 5 kez gol kaydetmişti.



5

A Milli Takım'ın 24 yaşındaki genç yıldızının kaydettiği bu gol, İspanya'da gündem oldu. Milli futbolcuya gerek Getafe takımından gerek Getafe taraftarlarından övgü dolü sözler geldi.



6

A Milli Futbol Takımı'nın yıldız futbolcusunun Getafe'deki durumu büyük bir ilgiyle takip ediliyor. A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz'un da genç yıldızı büyük bir ilgiyle tekip ettiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR