Beşiktaş, Edin Dzeko'nun Peşinde

Roma'nın başına geçen Mourinho'nun Bosnalı golcüyü istememesi üzerine Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ni de hesaba katarak harekete geçti.

06.06.2021-12:41 - (Son Güncelleme: 06.06.2021-17:51)

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş önümüzdeki sezona ve gideceği Şampiyonlar Ligi'ne daha güçlü girmek için hazırlıklara şimdiden başlamış durumda.

DZEKO İSMİ ÖNE ÇIKIYOR

Beşiktaş transferde tüm önceliğini forvete vermiş durumda. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de açıklamış olduğu gibi Beşiktaş, hücum bölgesine nokta atışı takviye yapmayı düşünüyor. Sonrasında da bir forvet daha düşünülüyor. Beşiktaş'ta Diego Costa ismi ağırlık kazanmışken, kulislerden gündeme bomba bir isim daha geldi: Edin Dzeko...

TAKIMINDA DÜŞÜNÜLMÜYOR

Geçtiğimiz dönemler içerisinde 3 büyük kulüple de adı anılan Dzeko için bu kez şartlar oluşmaya başlamış durumda. Öyle ki Roma'nın başına geçen teknik adam Jose Mourinho, 35 yaşındaki yıldızı gelecek sezonki kadroda düşünmüyor. Bu durum, oyuncunun menajerine iletilmiş durumda. Şampiyonlar Ligi faktörü nedeni ile Kartal'a önerilen Edin Dzeko konusunda iletişimler başlarken, öncelikle mali konular masaya yatırılmış durumda.

Oyuncunun taleplerinin iletilmesini isteyen Siyah - Beyazlı yönetim, Diego Costa cephesinde yaşandığı gibi 2.5 milyon Euro maaşı da gözden çıkarmış durumda. Bonservis durumuna göre yıldız futbolcuya imza parası veya farklı bonuslar da eklenerek teklifte bulunulacak. 

Geride bıraktığımız sezon içerisinde Roma forması ile birlikte 38 resmi karşılaşmaya çıkan Dzeko, bu maçlarda 13 gol atarken, 5 de asist yaptı. Kariyerinde Manchester City, Wolfsburg gibi büyük kulüpler bulunan Edin Dzeko, Devler Ligi'nde oynayacağı için Beşiktaş'a sıcak baktığı iddia ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal