20.01.2022-12:13 (Son Güncelleme:20.01.2022-12:21)


1

Beşiktaş'tan Domagoj Vida'nın Trabzonspor'a transfer olacağı yönünde çıkan haberler üzerine resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yapıldı.



2

Spor Toto Süper Lig'de ara transfer döneminde büyük bir hareketlilik yaşanırken son günlerde ortaya atılan Beşiktaş'ın tecrübeli savunma oyuncusu Domagoj Vida'nın Başkan Ahmet Nur Çebi tarafından Trabzonspor'a kiralık olarak gönderileceği yönündeki haberler gündeme bomba gibi düşmüştü.



3

Basında yer alan haberlerde Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Hırvat yıldızı Domagoj Vida'yı sezon sonuna kadar Trabzonspor'a kiralık olarak önerdiği ancak bordo mavili ekibin bu transfere sıcak bakmadığı bilgisi yer almaktaydı.



4

Ortaya çıkan haberlerin ardından Beşiktaşlı Domagoj Vida'nın Trabzonspor ile görüşmesinin olup olmayacağı merak içerisinde beklenmeye başlanırken Beşiktaş resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamayla birlikte ortaya atılan bu haberi yalanladı.



5

Beşiktaş'ın resmi internet sitesi üzerinden Domagoj Vida'nın Trabzonspor'a transferi ile ilgili çıkan haberlerle ilgili yapılan açıklamada ;



6

Beşiktaş : Futbol A Takımımızın oyuncusu Domagoj Vida’yı Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin Trabzonspor’a kiralayabileceklerini dile getirdiğini ancak Trabzonspor’un bu transfere sıcak bakmadığı şeklindeki Milliyet Express’de imzasız yayımlanan haber tamamen hayal ürünüdür.



7

Beşiktaş : Belli çevreler tarafından kasıtlı ve art niyetle yapıldığını düşündüğümüz bu haberin gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Öte yandan Kulübümüz ile Domagoj Vida arasında görüşmeler devam etmektedir.



8

Beşiktaş : Camiamızdan ve taraftarlarımızdan, kurumsal iletişim araçlarımızdan bir açıklama yapılmadıkça, bu ve benzeri sözde haberlere itibar etmemelerini önemle rica eder, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR