12.02.2022-15:01 (Son Güncelleme:12.02.2022-15:25)


1

Beşiktaş'ın Real Madrid'in yıldız futbolcusu Dani Ceballos ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

Bu anlamda siyah beyazlılar transfere hız vermiş durumda. Transfere hız veren Beşiktaş'ta gündeme oldukça sürpriz isimler gelmekte. Siyah beyazlıların son olarak Real Madrid'in yıldızı Dani Ceballos ile ilgilendiği öğrenildi.



3

Devre arası transfer döneminde Portekizli futbolcu Gedson Fernandes'i transfer eden Beşiktaş, yaz transfer döneminde ise bomba bir ismi gündemine aldı. Gedson Fernandes'in yanına yıldız bir isim transferi daha yapmak isteyen Beşiktaş'ın hedefinde ise İspanyol devi Real Madrid'in formasını terleten Dani Ceballos olduğu öğrenildi.



4

25 yaşındaki merkez orta sahanın kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılında sona erecek. İspanyol futbolcunun önümüzdeki zamanlarda kulübüyle yeni sözleşme imzalaması gündemde.



5

Siyah beyazlıların hedefi futbolcuyu kiralık olarak transfer etmek. Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olan Ceballos, 11 kez ise İspanya Milli Takımı'nın formasını giydi.



6

Real Madrid'in yıldızı 2017 yılında 16.5 milyon euro bonservis karşılığında Real Betis'ten transfer olmuştu. Bu sezon sadece sadece 4 karşılaşmaya çıkan futbolcu 1 kez ise asist yaptı.



7

Futbolcunun Beşiktaş'a transfer durumu siyah beyazlı taraftarları da oldukça heyecanlandırmış durumda.



8

Futbolcu ile ilgili gelişmeler bu anlamda merak edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR