Beşiktaş Belediyesine rüşvet operasyonu! Belediyeden ilk açıklama geldi

Beşiktaş belediyesinin yönetici kadrolarına yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamın 16 kişi gözaltına alındı. Eski Belediye başkanlarının da gözaltına alındığı operasyonda Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın adı da gözaltına alınacaklar listesinde yer alıyor. Beşiktaş Belediyesi resmi sitesinde konuya ilişkin açıklama yapıldı.

14.12.2022-15:30 - (Son Güncelleme: 14.12.2022-15:37) Beşiktaş Belediyesine rüşvet operasyonu! Belediyeden ilk açıklama geldi

2014-2018 yılları ruhsat şartlarını sağlamayan kişilere ruhsat verdiği tespit edilen dönemin yöneticileri hakkında ‘rüşvet’ ve ‘irtikâp’ suçlarından soruşma başlatıldı. 2016 yılında 2 müfettişin incelemeleri sonucunda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen 17 kişiden 16 kişi tutuklandı. 


Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar aranıyor

İstanbul merkezli Ordu, Ankara ve Çanakkale illerinde eş zamanlı operasyonla yakalanan Beşiktaş Eski belediye başkanı yardımcıları ve zabıta memurlarının aralarında bulunduğu 16 kişi gözaltına alınırken Beşiktaş eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar ise aranıyor.

Beşiktaş Belediyesi’nden açıklama

Beşiktaş Belediyesine yapılan operasyonla ilgili mevcut yönetim tarafından açıklama yapıldı. Resmi siteden yapılan açıklamada, “Bugün basın organlarında yer alan ’Beşiktaş Belediyesi’ne Operasyon’  başlıklı bazı haberler yer almaktadır. Bu haberler 2014 ve 2018 yılları arasında başlatılan bir soruşturmaya ilişkin olup, belediyemizin mevcut yönetimi ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır.” ifadeleri yer aldı.



Fatma Eles
fatmaeles1225@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal