Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sporting ve Galatasaray Maçı Öncesi Dikkat Çeken Açıklamalarda Bulundu!

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, Şampiyonlar Ligi'nde Sporting ve Süper Lig'de derbide karşılaşacakları Galatasaray maçından önce dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

19.10.2021-15:05 - (Son Güncelleme: 19.10.2021-15:15) Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sporting ve Galatasaray Maçı Öncesi Dikkat Çeken Açıklamalarda Bulundu!

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ın başkanı Ahmet Nur Çebi, Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Sporting maçı ve Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaşacakları zorlu maçlar öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Başkan Ahmet Nur Çebi'nin zorlu maçlar öncesinde yaptığı açıklamalar gündeme resmen bomba gibi düştü. Başkanın yaptığı açıklamalar, spor kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

AHMET NUR ÇEBİ'NİN DERBİ ÖNCESİ AÇIKLAMALARI BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Sporting ve Süper Lig'de oynanacak olan Galatasaray derbisi öncesi özel açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yaptığı açıklamalar gündemi adeta salladı. İşte Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin yaptığı açıklamalar:

''Şampiyonlar Ligi'nde bütün takımlar güçlü. İddialı olmak için bu maçı kazanmamız gerekiyor. Ajax maçında genç çocuklarımızın performansı beni umutlandırdı.''

''Tribündeki taşkınlık sorunlarını çözmemiz lazım. Taraftarların görevi taşkınlık yapmak değil. Kendilerinden bu konuda ricada bulunuyorum.''

''Aşı karşıtlarına ben de karşıyım. Lütfen herkes aşı olsun. Transferler her şeyi çözmüyor. Teknik, taktik, ekonomik, uyum anlamında sorunları ortadan kaldıran yönetimlerle başarı geliyor. Bir kayıpta hiç kimse sadece bir kişiyi suçlamamalı. Başarı ve başarısızlık birer kişiye ait değildir.'' ifadelerine yer verdi.

AHMET NUR ÇEBİ'NİN DERBİ HAKKINDAKİ YORUMLARI BÜYÜK DİKKAT ÇEKTİ

Ahmet Nur Çebi, Galatasaray derbisiyle alakalı dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ahmet Nur Çebi konuyla ilgili, ''Tüm maçlar gibi Galatasaray maçı da bizim için önemli. Bir maçla şampiyon olunmuyor. Galatasaray kadar diğer takımlara karşı mücadele de önemli.'' ifadelerine yer verdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal