Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Önder Karaveli'nin görevinden istifa etmeden önce kendisine gelen tepkiler nedeniyle ölmek üzere olduğunu söylediğini itiraf etti

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, altyapıdan teknik direktörlüğe getirilen Önder Karaveli'nin taraftarlardan dolayı gördüğü büyük tepki nedeniyle kendisine ölmek üzere olduğunu söylediğini itiraf etti.

28.05.2022-21:12 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-23:16)

BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksinde gerçekleştirilen Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı'nda Başkan Ahmet Nur Çebi, yapmış olduğu konuşmayla büyük ses getirdi.

Ahmet Nur Çebi'nin söyledikleri şaşkına çevirdi

Abdullah Avcı'nın görevden ayrılmasıyla birlikte ödenen tazminatın büyük bir olay haline gelmesi, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ın 3 farklı teknik adamla sahaya çıkması gibi konular hakkında konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin sözleri Genel Kurul Üyeleri tarafından büyük destek topladı.

Önder Karaveli'nin söylediklerini itiraf etti!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, görevinden ayrılan altyapıdan gelen Önder Karaveli ile ilgili ise yaptığı itiraflarla herkesi şaşkına çevirdi. Önder Karaveli'nin görevinden ayrılmadan önce kendisine söylediği sözleri açıkladı.


Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş JK Olağan İdari ve Mali Genel Kurul toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

'Beşiktaş'ın başında mı tutacaktım?'

Abdullah Avcı'ya 29 milyon lira para ödeyecekken, diğer hocalara 2 milyon TL fazla para ödemişim. O hocalarla 30 milyon avro kar ettim. Biz büyük camiayız. Adama 'senin derdin ne, nasıl yardımcı olabiliriz?' dedik. 'Bana yardımcı olamazsın, enerjim bitti' dedi. 'Seni yollayalım' dedim, 'hayır' dedi. Başkanlık budur, enerjisi kalmamış adamı Beşiktaş'ın başında mı tutacaktım? Kadro dışı bırakılan oyuncular bizim dönemimizde alınmadı. Bunların takıma yaramadığını 3 hoca söyledi. Bunların karşılığı 60 milyon avro. Bu sözleşmeler bizim zamanımızda yapılmadı.

'Önder Hoca ölmek üzereyim dedi...'

Altyapıdan hoca getirdik adamı perişan ettiler. Önder Karaveli geldi, adamı yediler bitirdiler. Adam bize geldi, 'ölmek üzereyim, nefes alamıyorum' dedi. Şimdi gelen hoca da çok iyi. Araştırdık, çok da iyi bir hoca gördük. Seneye göreceksiniz bu kulüp nasıl başarılı olacak. Geldiğimden beri Sergen hocayı ve Ismael hocayı getirdim. Biri oldu, diğeri olacak. Tereddüt olursa seneye bana burada hesap soracaksınız. 4 kupa aldık bu sosyal medyacılar bize yakıştıramadılar. Bunların parasını tıkır tıkır ödeyen bir yönetim var.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal