Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen ve Beşiktaş Sensin Hareketi ekibi, Moda Kartalları'nın düzenlediği etkinlikte projelerini ve hedeflerini anlattı

Beşiktaş'ta Mayıs ayındaki başkanlık seçimi öncesinde adaylığını açıklayan Fuat Çimen ve Beşiktaş Sensin Hareketi ekibi, Moda Kartalları'nın düzenlediği davette projeleri ve hedeflerini anlattığı detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

27.04.2022-11:47 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-11:47) Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen ve Beşiktaş Sensin Hareketi ekibi, Moda Kartalları'nın düzenlediği etkinlikte projelerini ve hedeflerini anlattı

Beşiktaş’ta mayıs ayında yapılacak kongrede başkan adaylığını açıklayan Fuat Çimen ve Beşiktaş Sensin Hareketi ekibi Moda Kartalları’nın davetlisi olarak Kadıköy Meslek Lisesi (Moda) konferans salonunda Beşiktaş Genel Kurul Üyeleri ile bir araya geldiler.

Beşiktaş Sensin Hareketi Başkanı Adayı Fuat Çimen'in Yönetim Kurulu adayları arasında yer alan Ercüment Meriç Öztürk, gerçekleştirilen toplantıda; projeleri ve hedeflerinin yer aldığı bir sunum gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen bu sunumdaki çalışmalar katılım sağlayan Beşiktaşlıları mutlu etti.


Beşiktaş Başkan Adayı Fuat Çimen, Moda Kartalları'nın davetlisi olarak Kadiköy Meslek Lisesi'nde düzenlenen konferansta yapmış olduğu konuşmada ;

'Beşiktaş'ın geleceği için bir araya geldik'

Bizler, ‘Cefa için Feda’, ‘Bırakmam Seni’ hamaseti ile son 20 yılda yapılan tüm hataların faturasını siyah-beyazlı renklere gönül veren taraftara ödetilmesine ‘dur’ demek için, Beşiktaş geleceği için bir araya geldik.

'Pembe hayaller vaat etmiyoruz!'

Güçlü başkan, zengin başkan, para babası yöneticiler masalları ile uyutulmuş camiamıza pembe hayaller vaat etmiyoruz. Aklın, teknolojinin ve dürüstlüğün hâkim olduğu, profesyonellik ve enerjimizle harmanladığımız verimliliği, Beşiktaş’ımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.

'Şeffaflık temel prensibimiz olacak'

Beşiktaş’ta akçeli işlere müsaade etmeyeceğimizi, ‘Hamili kart yakınımdır.’ felsefesini kapıdan sokmayacağımızı net olarak ifade eden bir hareket olarak; şeffaflığı her zaman temel prensibimiz olarak benimseyeceğiz.

'Sağlıklı ve şeffaf bir yapılandırmaya talibiz'

Beşiktaş’ın maalesef yitirdiği kuvvetler ayrılığını tesis etmeye; yani Divan-Denetleme-Yönetim ayaklarını sağlıklı ve şeffaf bir biçimde yeniden yapılandırmaya ve buna emek vermek isteyenleri desteklemeye talibiz.

'Bizde hiç Beşiktaşsporlu yok!'

Ben ve tüm arkadaşlarım tribünlerden gelen insanlarız. Beşiktaş için emek veriyor ve proje üretiyoruz. Beşiktaş’ın mevcut yönetimi bu kulübü hakkıyla yönetmekten çok uzak. Evet, bu söylemimiz bazılarını kızdırıyor ama bizde hiç Beşiktaşsporlu yok. Biz Beşiktaşlıyız ve Beşiktaş’ı Beşiktaşlılar yönetecek, hepimiz yöneteceğiz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal