13.01.2022-09:06 (Son Güncelleme:13.01.2022-09:23)


1

Beşiktaş'ın Başakşehir'in golcü futbolcusu Stefano Okaka ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.



2

İstannbul ekibinde bu anlamda son olarak gündeme gelen isim ise Başakşehir'in golcü yıldızı Stefano Okaka olduğu öğrenildi. Siyah beyazlıların golcü yıldız için temaslara başladığı aktarılıyor.



3

İstanbul ekibi Başakşehir'in bu sezon başında İtalya Serie A takımı Udinese'den kadrosuna katmayı başardığı Stefano Okaka sergilediği performansla kısa süre içerisinde Süper Lig'e damgasını vurdu. 17 lig karşılaşmasında 9 gol ve 2 asistlik form grafiğini yakalayan 32 yaşındaki golcü yıldız, bu önemli çıkışının ardından Beşiktaş'ın transfer hedefine girdi.



4

35 milyon Euro'luk harcama limitini sonuna kadar doldurmayı başaran siyah beyazlılar, Domagoj Vida'yı devre arasında elden çıkarıp bütçesindeki rahatlama ile Başakşehir'in golcü futbolcusu için harekete geçeceği aktarılıyor.



5

Okaka için Başakşehir ile masaya oturmayı planlayan Beşiktaş'ın bu transfere çok önem verdiği gelen bilgiler arasında. Öte yandan Okaka'nın da bu transfere oldukça sıcak baktığı öğrenildi.



6

Beşiktaş sezon başında İngiltere Premier Lig takımı Chelsea'den çok büyük umutlarla transfer ettiği Michy Batshuayi'nin etkisiz performansının ardından golcü arayışına hız verdi. Bu anlamda siyah beyazlılarda gündeme gelen son isim ise Okaka oldu.



7

Futbolcunun transferi eğer devre arasında tamamlanamaz ise sezon sonu futbolcu için yeniden harekete geçilecek. Belçikalı yıldız Michy Batshuayi'den istediği verimi bir türlü alamayan Beşiktaş'ın golcü transferine çok büyük önem verdiği ve bu anlamda da transfer listesinin başında yer alan isimlerden birisinin de Stefano Okaka olduğu olduğu aktarılıyor.



8

Siyah beyazlılarda futbolcunun transferi konusunda yakın zaman içerisinde önemli gelişmelerin yaşanması planlanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR