Beşiktaş, Bandırmaspor'dan Philippe Keny'i transfer etti mi? Siyah beyazlılar futbolcuyla anlaşmaya vardı

Beşiktaş'tan dikkat çeken bir transfer hamlesi geldi. Siyah beyazlılar Bandırmaspor'un yıldız ismi Phillipe Keny'nin transferinde mutlu sona ulaştılar. Senegalli yıldızın transferinin kısa süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor.

25.07.2022-10:07 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-10:16)

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta transfer hamleleri gelmeye devam ediyor. Sezon öncesi kadrosuna kattığı isimlerle büyük yankı uyandıran Beşiktaş'ta son olarak anlaşılan isim oldukça büyük ses getirdi. Beşiktaş, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor'un Senegalli santraforu Keny ile anlaşmaya vardı.

Ayrıntılar ortaya çıkıyor

Beşiktaş'tan çok konuşulacak bir transfer hamlesi daha geldi. Siyah beyazlılar 23 yaşındaki Senegalli yıldız Keny için TFF 1. Lig ekibi Bandırmaspor ile anlaşmaya vardı. Siyah beyazlılar futbolcu için Bandırmaspor'a 900 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek. Ayrıca bir sonraki satıştan %20 pay Bandırmaspor'a verilecek. Senegalli yıldıza 4 yıllık sözleşme öneren Beşiktaş, Keny'den cevap beklemekte.

Geçen sezon dikkat çekti

Senegalli yıldız geride kalan sezon Bandırmaspor'da 36 karşılaşmada 14 gol attı, ve 7 kez asist yaptı. 


Oyuncunun kariyeri

Futbola Fransa'nın UMS Montelimar takımında başlayan oyuncu ardından Fransa'nın Tours takımına gitti. Sonrasında ise Fransa'nın bir başka takımı olan LB Chateauroux'in yolunu tuttu. Sonrasında ise Bandırmaspor'un yolunu tuttu. Futbolcu geçen sezon gösterdiği performansla ise alkış almayı başardı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal