14.09.2021-16:39 (Son Güncelleme:15.09.2021-19:29)


1

İlk 4 hafta sonunda Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, rakiplerine ise gol izni vermedi. %100 lük kurtarış başarışı yakalayan file bekçisi Ersin ile birlikte Sergen Yalçın'ın talebeleri Avrupa'da zirvede yer alıyor.



2

Siyah beyazlılar yeni sezona girilirken kadrosuna Miralem Pjanic, Alex Teixeira ve Batshuayi gibi Dünya yıldızlarını katmıştı. Yeni yıldızlarıyla beraber sezona çok iyi giren Beşiktaş, Süper Lig'de ilk 4 hafta geride kalırken lider konumda bulunuyor. Ligde zirvede yer alan Beşiktaş gol yememe konusunda da Avrupa'da zirvede yer alıyor.



3

Spor Toto Süper Lig devi Beşiktaş, yeni sezona çok etkili bir başlangıç yaptı. Kadrosuna kattığı yıldız futbolcularla ligin ilk 4 haftası geride kalırken lider olan siyah beyazlılar, hücumdaki etkili oyunuyla dikkat çekiyor.



4

Siyah beyazlılar, ligin ilk 4 haftasında sergilediği etkili hücum oyunu alkış alırken takımdaki başarılı savunmada epey bir başarılı profil çiziliyor.



5

Siyah beyazlılarda kaleci Ersin Destanoğlu da başarılı performansı ile büyük dikkat çekiyor. Kaleci, ceza sahası içinden iki, ceza sahasının dışından ise iki olmak üzere toplamda 4 net kurtarışa imza atmış durumda.



6

%100 lük kurtarış başarısına imza atan file bekçisi, 29 Ocak 2020'de 50 bin Euro olan piyasa değerini 5 milyon 500 bin Euro'ya yükseltti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR