Beşiktaş açıkladı: Aboubakar'ın Fenerbahçe iddialarına yanıt verdi

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Vincent Aboubakar hakkında çıkan iddialara, Siyah Beyazlı kulüp yapılan açıklama ile yanıt verdi. İşte detaylar...

15.01.2024-19:01 - (Son Güncelleme: 15.01.2024-19:01)

Geçtiğimiz aylarda Beşiktaş tarafından kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar için çıkan iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Fenerbahçe’nin orta sahası Miguel Crespo ile takas yapılacağı iddialarına Siyah Beyazlı kulüp, Sosyal Medya hesabından yanıt verdi.

Sosyal medyadan açıklama yapıldı

Yapılan açıklamada, "Sosyal Medya mecralarında futbolcumuz Vincent Aboubakar'ın takas edileceği yönündeki Haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Vincent Aboubakar kulübümüzün oyuncusu olup, şu anda Kamerun Milli Takımı kampındadır. Tedavisi devam etmekte olan futbolcumuz Aboubakar'ın bir an önce sağlığına kavuşup takımıyla birlikte olmasını diliyoruz” cümleleri kullanıldı.

Aboubakar açıklama

Kadro dışı kalmıştı

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’a katılan Kamerunlu, bu sezon da iyi bir performans sergilese de son oynanan maçlardaki disiplinsizliği nedeniyle Valentin Rosier, Rachid Ghezzal, Eric Bailly ve Jean Onana ile kadro dışı kalmıştı. 


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal