Galatasaray - Kayserispor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | GS Kayseri youtube geniş özeti ve maçın golleri

Trendyol Süper Lig’de 20. haftanın son maçı olan Galatasaray Kayserispor mücadelesinde nefesler birçok kez kesildi. Spor severler heyecan dolu 90 dakika sonrası maç özeti ve golleri hakkında araştırmalara başladı. İşte Galatasaray Kayserispor maç özeti…

15.01.2024-21:55 - (Son Güncelleme: 15.01.2024-21:57)

Süper Lig’de Galatasaray sahasında Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Okan Buruk’un öğrencileri Sivasspor beraberliğinin yaşattığı moral bozukluğunu bozmak adına bugün sahaya çıktı ve galibiyeti kovaladı. Kayserispor tarafında ise yaşanan 4 maçlık galibiyet hasretinin bitirilmesi amaçlandı. Futbol severler Rams Park’ta oynanan 90 dakikanın sona ermesinin ardından maçın özet görüntülerini ve gollerini izlemek için internete yöneldi.

Galatasaray – Kayserispor muhtemel ilk 11’ler:

GALATASARAY: Muslera, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim, Barış Alper, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Zaha, Halil.

KAYSERİSPOR: Bilal, Gökhan, Kolovetsios, Arif, Hasan Ali, Ackah, Kartal, Ramazan, Karimi, Boa Morte, Bahoken.

Galatasaray Kayserispor

Galatasaray – Kayserispor maç özeti nasıl izlenir? 

Galatasaray’ın Kayserispor ile oynadığı mücadelenin özet görüntüleri ve golleri futbol severler tarafından araştırılıyor. Mücadelenin önemli anlarını ve gollerini yüksek görüntü kalitesiyle izlemek isteyenler Bein Sports’un internet sitesini ziyaret edebilirler.

Stat: Rams Park

Hakem: Atilla Karaoğlan

VAR hakemi: Erkan Engin

Saat: 20.00

Yayın: Bein Sports 1 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal