Beşiktaş 2’de 2 için Alanya’da: Alanyaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda ve ne zaman? Alanyaspor Beşiktaş ilk 11’ler belli oldu mu?

Süper Lig’in ilk haftasında Kayserispor’u son saniye golüyle deviren Beşiktaş ligin 2. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak. Peki Alanyaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda ve ne zaman? Alanyaspor Beşiktaş ilk 11’ler belli oldu mu? İşte detaylar...

14.08.2022-17:19 - (Son Güncelleme: 14.08.2022-17:19)

Spor Toto Süper Lig’de 2. hafta heyecanı bugünkü karşılaşmalarla birlikte hız kesmeden sürüyor. Günün son ve en dikkat çekici maçında Alanyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Geçen hafta evinde Kayserispor’u konuk eden Beşiktaş son saniyelerde Ghezzal’ın attığı golle altın değerinde bir 3 puana sahip olmuştu. Siyah beyazlılar ligin güçlü ekiplerinden Alanyaspor’u da yenerek 2’de 2 yapmak istiyor. İlk haftada deplasmanda Fatih Karagümrük’ü 4-2 mağlup ederek dikkat çeken Alanyaspor ise Beşiktaş’a evinde geçit vermemeye çalışacak. 

Alanyaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda ve ne zaman? 

Spor Toto Süper Lig’in 2. hafta maçı olan Alanyaspor Beşiktaş mücadelesi bugün saat 21.45’te Kırbıyık Holding Stadyumu’nda oynanacak. Zorlu karşılaşma başlama vuruşundan itibaren Bein Sports 1 ekranlarında yayınlanacak.

Alanyaspor Beşiktaş maçı hakemi kim olacak?

Alanyaspor Beşiktaş maçı hakemi Yasin Kol olacak. Yardımcı hakemler olarak Cevdet Kömürcüoğlu ve Ekrem Kan görev alacak. VAR koltuğunda Koray Gençerler, AVAR koltuğunda ise Alper Ulusoy oturacak. 

Alanyaspor Beşiktaş

Taraflar 13. randevuda

Bugün kozlarını paylaşacak olan Alanyaspor ile Beşiktaş tarihlerinde 13. kez karşılaşacak. Geride kalan 12 maçta Beşiktaş 9 kez kazanırken, Alanyaspor 2 kez galip geldi. Bir maç ise berabere sona erdi. Bu karşılaşmalarda Beşiktaş 25 gol atarken, Alanyaspor 10 kez topu rakip filelere gönderdi.

Alanyaspor Beşiktaş muhtemel 11'ler

Alanyaspor: Yusuf, Furkan, Fatih, Balkovec, Umut, Ferhat, Leroy Fer, Efkan, Yusuf, Eduardo, Candeias

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip, Saiss, Masuaku, Ghezzal, Salih, Kartal, Gedson, Muleka, Weghorst

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal