İlk galibiyetleri için sahadalar: Ümraniyespor Antalyaspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Bugün oynanacak Ümraniyespor Antalyaspor maçı hakemi kim?

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Ümraniyespor, 2. hafta maçında Antalyaspor’u konuk edecek. Peki Ümraniyespor Antalyaspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Bugün oynanacak Ümraniyespor Antalyaspor maçı hakemi kim? Tüm soruların yanıtı haberimizde...

14.08.2022-17:03 - (Son Güncelleme: 14.08.2022-17:03) İlk galibiyetleri için sahadalar: Ümraniyespor Antalyaspor maçı ne zaman ve hangi kanalda? Bugün oynanacak Ümraniyespor Antalyaspor maçı hakemi kim?

Spor Toto Süper Lig’in 2. hafta maçında Ümraniyespor Antalyaspor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Geçen hafta zorlu Fenerbahçe deplasmanında başarılı bir oyun ortaya koyan ve Kadıköy’den 1 puanla ayrılmayı başaran Ümraniyespor Antalyaspor karşısında ligdeki ilk galibiyetini almaya çalışacak. Öte yandan son oynadığı maçta evinde Galatasaray’a baskılı oynamasına rağmen son saniye golüyle boyun eğen Antalyaspor ise rakibi gibi ligdeki ilk 3 puanını almaya çalışacak. 

Ümraniyespor Antalyaspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 2. hafta maçında Ümraniyespor Antalyaspor ile 14 Ağustos 2022 Pazar günü saat 19.15’te Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 kanalında futbol severlerle buluşacak. 

Ümraniyespor Antalyaspor

Ümraniyespor Antalyaspor maçı hakemi kim?

Ümraniyespor Antalyaspor maçında Çağdaş Altay düdük çalacak. Çağdaş Altay’a yardımcı hakem olarak Süleyman Özay ve Murat Altan eşlik edecek. Zorlu karşılaşmada VAR hakemi Alper Çetin, AVAR hakemi ise Hakan Ceylan olacak.

Ümraniyespor ile Antalyaspor tarihlerinde ilk kez bir resmi maçta karşı karşıya gelecek. 

Ümraniyespor Antalyaspor muhtemel 11'ler

Ümraniyespor: Serkan Kırıntılı, Serkan Göksu, Santos, Glumac, Lenjani, Oğuz, Avounou, Mrsic, Geraldo, Valle, Bettaieb

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Ömer, Kudryashov, Güray, Soner, Fernando, Adriano, Ghacha, Ndao, Wright

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal