Bergüzar Korel'in Kur'an-ı Kerim paylaşımı sosyal medyada deprem etkisi yarattı!

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan ve özel hayatına dair paylaşımlarda bulunan Korel, şu sıralar oyunculuk kariyerinin yanı sıra gündeme dair yaptığı yorumla adından çokça söz ettirdi.

14.12.2023-14:12 - (Son Güncelleme: 14.12.2023-17:42) Bergüzar Korel'in Kur'an-ı Kerim paylaşımı sosyal medyada deprem etkisi yarattı!

Sosyal medyada Kur'an-ı Kerim'in Türkçesinin ders olması gerektiğini söylediği paylaşımları gündeme bomba gibi düşmüştü. Korel'e tepkiler çığ gibi büyürken ünlü isimden şoke eden bir açıklama daha geldi.

Gündem Bergüzar Korel’i konuştu

Geçtiğimiz günlerde de Twitter başta olmak üzere pek çok Sosyal Medya platformunda ünlü yıldızın yaptığı iddia edilen "Kur'an'ın Türkçesi mecburi ders olsun, ülkede ne hırsız kalır ne tarikat ne cemaat" açıklama ortalığı karıştırmıştı. 

Bergüzar Korel Kur'an açıklaması

Korel'in açıklaması karşısında sinirlenen sosyal medya kullanıcıları sayısız yorumda bulunarak tepki gösterdi. Gelen tepkilerin ardından sessizliğini bozan Korel ise Instagram hesabından sert bir açıklamada bulundu.

Sert yanıt verdi!

Bergüzar Korel Kur'an açıklaması

Ne sözlerin ne de hesabın kendisine ait olmadığının altını çizen Korel, "İsmim ile açılan Twitter hesaplarından yazılanlar ya da fotoğraflarım ile yapılan bu tarz açıklamalar ve içerikler bana ait değildir!" diyerek konunun muhataplarına sert yanıt verdi.


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal