Yediği tokadı unutamadı: Ünlü yıldız o teklifi duyar duymaz reddetti!

2022 Oscar Ödülleri Töreni'nde Will Smith'den tokat yiyen Chris Rock, yaşadığı şoku henüz üzerinden atabilmiş değil. Rock, kendisine bu sene için gelen sunuculuk tekfini bir an bile düşünmeden reddetti.

13.12.2023-16:24 - (Son Güncelleme: 13.12.2023-16:24) Yediği tokadı unutamadı: Ünlü yıldız o teklifi duyar duymaz reddetti!

Bu yıl 81'inci kez sahiplerine kavuşacak olan Altın Küre Ödülleri'ne adım adım yaklaşırken töreni sunması için tekrar Chris Rock'a teklif götürüldü. Fakat 2022 Oscar Ödülleri Töreni'nde sunuculuk yaparken Will Smith'den tokat yiyen Rock, yaşadığı acı deneyimi hala unutamadı.

oscar tokat

Travma olarak kaldı

Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak görülen Oscar Ödülleri Töreni, geçtiğimiz sene ortalığı ayağa kaldıran bir tokatla haftalarca gündemden düşmemişti. Komedyen Chris Rock, dünyaca ünlü yıldız Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in saçkıran hastalığını şovunun bir parçası olarak kullanmaya kalkışınca tansiyon aniden yükseldi ve Will Smith Chris Rock'un yanına giderek tokat attı. Yediği sert bir tokatla neye uğradığını şaşıran Rock, yaşanan krizin ardından kendisini 'mağdur' olarak nitelendirdi ve Smith ile bir daha bir araya gelmek istemediğini duyurdu.

oscar tokat

Oscar'ın habercisi olan Altın Küre Ödülleri'ne sayılı günler kalmışken 7 Ocak'ta düzenlenecek olan büyük ödül törenini kimin sunacağı henüz açıklanmadı. Öte yandan 2022 Oscar Ödülleri'nde Smith'in tokadıyla sarsılan Rock'a bu yıl Altın Küre Ödülleri'ni sunması için teklif götürüldüğü ancak oyuncu bu teklifi kabul etmedi.

Yaren Eryılmaz
yareneryilmaz@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal