09.02.2024-17:11 (Son Güncelleme:09.02.2024-17:11)


1

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel kendi gibi oyunculuk yapan eşi Halit Ergenç ile 2009 senesinde nikah masasına oturmuştu. Bu mutlu evliliklerinden üç çocuk dünyaya gelen ünlü çift çocuklarını gözlerden uzak bir şekilde büyütüyorlar.



2

Son olarak Korel, ilk göz ağrıları olan Ali'nin doğum gününü duygusal sözlerle kutladı. Paylaştığı anne oğul pozuna ise yorum yağdı.



3

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile bundan 13 yıl önce evlendi.



4

Ünlü çift, ilk çocukları Ali'yi 2010 yılında, Han'ı 2020 yılında ve kızları Leyla'yı ise 2021'in Kasım ayında kucaklarına aldılar.



5

Çocuklarını gözlerden uzakta büyüten ünlü çiftten Korel, büyük oğlu Ali'nin son halini paylaştı.



6

Duygu dolu açıklamayla paylaştığı bu pozlara kısa sürede beğeni ve yorum yağdı. Anne-oğula; 'Boyunu geçmiş', 'Maşallah ne kadar büyümüş', 'Kocaman olmuş' gibi yorumlar geldi.



7

Oğlunun doğum gününü kutlayan Korel anne-oğul pozunu; 'İyi ki doğdun oğlum. Kıymetlim, İlk göz ağrım. Bu dünyayı cennet yaptın bana. Seninle dönüştüm,büyüdüm. Varlığın bir hediye ailemize. Kardeşlerin ve biz çok şanslıyız. Sana olan sevgimi anlatmaya bildiğim hiçbir kelime yetmiyor. Sağlıkla,mutlulukla hep elele hep birlikte oğlum. İyi ki doğmuşsun.' notuyla paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr