Beren Saat'in tatil pozları sosyal medyada olay oldu! Eşi Kenan Doğulu ile aşk dolu pozlar

En son Netflix'de yayınlanan Atiye dizisinde yer alan Beren Saat dizideki performansı ile büyük beğeni toplamıştı. Çok fazla göz önünde bulunmayı sevmeyen oyuncu eşi Kenan Doğulu ile paylaştığı fotoğrafla gündeme geldi. İşte o pozlar...

20.06.2022-17:00 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-09:20) Beren Saat'in tatil pozları sosyal medyada olay oldu! Eşi Kenan Doğulu ile aşk dolu pozlar

Aşk-ı Memnu dizisinden bu yana geniş bir hayran kitlesine sahip olan Beren Saat son olarak Atiye dizisinde de kendine hayran bırakmıştı. Netflix'de yayınlanan bu dizi oldukça geniş bir kitleye ulaştı. Sosyal medyada sıklıkla fotoğraf paylaşmayan Beren Saat eşi Kenan Doğulu ile aşk dolu pozlarını paylaşınca gündem oldu.

Beren Satt'ten gündem olan pozlar!

Aşk-ı Memnu dizisindeki partneri Kıvanç Tatlıtuğ ile yeni bir film projesi için bir araya gelmeyi planlayan Beren Saat, hayranlarını bu haber ile heyecana boğdu. Beyaz perdede olması heyecanla beklenen güzel oyuncu son zamanlarda sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor.

Eşi Kenan Doğulu ile tatil sezonunu açan Beren Saat, aşk dolu pozlarına yenisini ekleyerek hayranlarının beğenisini topladı.

5,2 milyon takipçisinin olduğu resmi instagram hesabında Kenan Doğulu ile fotoğraflarını story olarak paylaştı. Fotoğrafın üzerine sarı kalp emojisi koydu.

beren saat ve kenan doğulu

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal