05.01.2021-10:10 (Son Güncelleme:27.04.2024-23:48)


1

Daha önce sosyal medya yasası hakkında söyledikleriyle çok konuşulan Berdan Mardini, şimdi ise farklı bir konuyla gündeme geldi. Ünlü türkücü, yardıma muhtaç bir aileye destek olmak isteyen bir kişinin telefonu üzerine harekete geçti. Ancak daha sonra gelen mesajlar üzerine şüphelenen Mardini, dolandırılmak üzere olduğunu anladı ve savcılığa başvurdu. Türkücüyü dolandırmak isteyen kişinin futbolcu olduğu ortaya çıktı.



2

Berdan Mardini, 11 Şubat’ta kendisini arayan bir şahısın kampanya düzenlediklerini söylemesi üzerine yardıma muhtaç bir aile için harekete geçti.



3

Kendisini arayan kişinin banka bilgilerini alan Berdan Mardini, daha sonra gelen mesajlar üzerine şüpheye düştü ve dolandırılmak üzere olduğunu anladı.



4

Berdan Mardini’nin konuyla ilgili savcılığa başvurmasının ardından ünlü oyuncuyu telefonla arayan şahıs bulundu.



5

Mesajlarda yer alan IBAN numarası Şanlıurfa'daki Karaköprü Belediyespor'da forma giyen T.N.’ye ait olduğu tespit edildi.



6

Futbolcu T.N. ise telefon hattını değiştirdiğini dile getirerek suçlamayı reddetti. Fakat savcılık, ‘banka veya kredi kurumlarının’ araç olarak kullanılması suretiyle futbolcu hakkında dolandırıcılık suçlamasıyla iddianame hazırladı.



7

Şanlıurfa'daki Karaköprü Belediyespor'da forma giyen T.N.’nin 10 yıla kadar hapsi talep edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr