05.01.2021-09:51 (Son Güncelleme:09.05.2024-23:24)


1

Burak Özçivit ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu Fahriye Evcen, oğlu Karan’ı kucağına aldıktan sonra mesleğine ara vermişti. Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncunun proje okuduğu belirtildi. Evcen, içine sinen bir proje olursa setlere döneceği öğrenildi.



2

Son olarak dört yıl önce Engin Akyürek ile ‘Ölene Kadar’ dizisiyle izleyici karşısına çıkan Fahriye Evcen, oğlu Karan’ı kucağına aldıktan sonra mesleğine ara verdi.



3

Cadde'de yer alan habere göre; ünlü oyuncu hakkında hayranlarını heyecanlandıran bir iddia ortaya atıldı. Porje okuduğu öğrenilen Evcen’in setlere dönmeye hazırlandığı öne sürüldü.



4

Setlere dönerse çocuğu için bakıcı tutacağı öğrenilen Evcen, bu konuyla ilgili daha önce şunları söylemişti: ‘Ben çok özledim ama tabii ki Karan’ın biraz daha büyümesini beklemem gerekiyor şöyle biraz daha vaktimiz var. Geri dönmek istiyorum görüştüğümüz şeyler var ama zamanla belli olacak’



5

Evcen, ‘Karan’ı sete götürür müsünüz?’ sorusuna ise şöyle karşılık verdi: ‘Çalıştığım zaman muhtemelen bir destek alacağım ama sette yanıma alacağım günler olur elbette’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr