21.09.2021-17:56 (Son Güncelleme:21.09.2021-18:18)


1

Galatasaray'ın transferinde başarısızlık yaşadığı Gedson Fernandes ile ilgili gelişmeler devam ediyor. Benfica'nın, Galatasaray'ın futbolcuya transfer döneminde yüksek maaş önermesi nedeniyle futbolcunun maaşını arttıracağı aktarıldı.



2

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde çok transfer etmek istediği Portekizli futbolcu Gedson Fernandes, Galatasaray'ın yoğun çabalarına rağmen transfer edilmemişti. Futbolcu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Benfica'nın, Galatasaray'ın futbolcuya transfer döneminde formasını giydiği Benfica'nın verdiği maaştan fazla maaş teklif etmesi nedeniyle Benfica'nın futbolcunun maaşında iyileştirmeye gideceği öğrenildi.



3

Gedson Fernandes bir dönem Galatasaray'da kiralık olarak forma giymişti. Galatasaray'da kiralık olarak oynayan futbolcu, sergilediği performansla büyük etki yaratmıştı. Galatasaray ile kiralık süreci biten futbolcu eski takımı Benfica'nın yolunu tutmuştu.



4

Galatasaray, futbolcuyu kadrosuna katmak için transfer sezonunda yoğun bir çaba harcamıştı. Fakat futbolcu yoğun çabalara rağmen transfer edilememişti.



5

Galatasaray futbolcuyu transfer etmek için Benfica'dan aldığı maaştan fazlasını teklif etmişti. Bu durum Benfica'yı çok tedirgin etmişti. Benfica bu nedenle futbolcunun maaşında iyileşme yoluna gitmeye karar verdi.



6

Portekiz devi, futbolcunun maaşını arttırmak için kolları sıvadı. Futbolcuyla yeni sözleşme imzalanmak için takımda kolların sıvandığı aktarılıyor. Futbolcuya da en kısa zamanda yeni sözleşmenin imzalatılması bekleniyor. Galatasaray'ın transferi için çok uğraştığı fakat başarısız olduğu futbolcu ile ilgili her geçen gün yeni gelişmeler olmaya devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR