21.09.2021-17:17 (Son Güncelleme:21.09.2021-18:17)


1

Yeni sezona istemediği gibi başlayamayan Galatasaray, gözünü Ocak ayındaki transferlere dikti. Cimbom'un hedefindeki ismin ise Brezilyalı Paulinho olduğu öğrenildi. Al Ahli ile sözleşmesini fesheden Brezilyalı için girişimlere başladığı öğrenildi.



2

Galatasaray başkanı Burak Elmas, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada devre arasında transfer işareti vermişti. Bu anlamda Galatasaray'ın hedefindeki ismin ise Brezilyalı Paulinho olduğu öğrenildi.



3

Al Ahli ile olan sözleşmesini geçtiğimiz günlerde fesheden Paulinho, yaz transfer sezonunda Galatasaray'ın gündemine gelmişti fakat somut adım atılmamıştı. Galatasaray'ın yıldız bir ismi kadrosuna katmak istediği için Paulinho'ya transfer teklifi götüreceği öğrenildi.



4

33 yaşındaki sambacı Paulinho ana mevkisi olarak merkez orta saha olmasının yanı sıra, on numara ve önlibero pozisyonlarında da forma giymektedir. Futbolcu orta sahadaki etkili performansıyla dikkatleri üzerine çekmektedir.



5

Kariyerinde Barcelona, Totenham gibi büyük takımların formasını terleten sambacı Paulinho'yu yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin de istediği öğrenilmişti.



6

Futbolcu, Al Ahli ile 4 maça çıkmış ve 2 gol atmıştı. Futbolcunun güncel piyasa değeri ise 9.5 milyon euro olarak bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR