Ben Bu Cihana Sığmazam dizi oyuncuları ve konusu

Çok yakında ekranlarda yeni bir dizi başlayacak. Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizi, şimdiden merak edilmeye başlandı. Dizi kadrosunda çalışmalar devam ederken, kadrosunda kimler yer alacağı vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam dizi oyuncuları ve konusu nedir? İşte yeni dizi hakkındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

14.05.2022-12:40 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-12:40) Ben Bu Cihana Sığmazam dizi oyuncuları ve konusu

Çok yakında ekranlarda yeni bir dizi başlayacak. Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizi, şimdiden merak edilmeye başlandı. Dizi kadrosunda çalışmalar devam ederken, kadrosunda kimler yer alacağı vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. 

Oktay Kaynarca

Ben Bu Cihana Sığmazam dizi oyuncuları ve konusu nedir? 

Ekranların sevilen oyuncularından olan Oktay Kaynarca, tekrar ekranlarda yerini almaya hazırlanıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ardından, hayranları tekrar ekranlarda görmek istiyordu. Bunun üzerine Kaynarca gelen teklifleri değerlendirerek, en son Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde karar kıldı. Başrolün'de yer alacağı dizinin, diğer kadro çalışmaları hala kesinleşmedi. Kısa süre içerisinde tüm kadronun netleşeceği ve vatandaşlara açıklanacağı söylenmektedir. 

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal