Belediye harekete geçti: Depremzedeler 16 güzergahta ücretsiz hizmet alacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat günü yaşanan yıkıcı depremlerden zarar gören vatandaşların 16 güzergahta ücretsiz olarak taşıma hizmeti alacağını açıkladı. Detaylar haberimizde...

26.02.2023-13:26 - (Son Güncelleme: 26.02.2023-13:26) Belediye harekete geçti: Depremzedeler 16 güzergahta ücretsiz hizmet alacak

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi’nden depremzedeler için önemli bir adım geldi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, belirlenen 16 güzergahta ücretsiz toplu taşıma hizmeti veriyor.

Depremzedeler 16 güzergahta ücretsiz hizmet alacak

İHA’da yer alan habere göre; Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara sağladığı şehir içi ücretsiz toplu taşıma hizmeti devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi otobüsleriyle verilen toplu taşıma hizmetiyle vatandaşlar; 15 Temmuz Millet Bahçesi, KSÜ Tıp Fakültesi, NFK Şehir Hastanesi, Kılavuzlu Park, Çocuk Hastanesi, Otogar, Doğukent, EXPO Alanı, KAFUM gibi pek çok noktaya ücretsiz ulaşım sağlayabiliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi

Toplu taşıma hizmeti veren otobüslerin güzergâh ve saatlerine https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/02/18/deprem-nedeniyle-sehir-merkezinde-ucretsiz-ulasim-hizmeti-verecek-buyuksehir-belediyesi-otobus internet adresi üzerinden ulaşılabiliyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal