Bedrana film konusu ve oyuncuları

Bedrana filminin oyunları kimler? Bedrana film konusu ne? Elazığ'da çekilen film oyuncu kadrosu, yönetmeni ve konusuyla birlikte haberimizde sizler için derledik. IMDb puanı kaç?

19.06.2022-13:39 - (Son Güncelleme: 19.06.2022-13:39) Bedrana film konusu ve oyuncuları

Bedrana film konusu ne? Filmin oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? IMBd puanı kaç? Film hakkında merak edilenler ve filme dair her şeyi sizler için derledik..

Bedrana Filmi Hakkında

Film Türk yapımı olup 1974'de vizyona girmiştir. Dram türünde olan film izleyiciler tarafından oldukça beğeni toplamıştır. Filmin yönetmenliğini Süreyya Duru üstlenirken yapım ve senaryosunu da İhsan Yüce ve Vedat Türkali üstlenmiştir. Filmin başrol oyuncu kadrosu ise Aytaç Arman, Perihan Savaş, Tuncer Necmioğlu hayat vermiştir. 1 saat 17 dakika süren film 6,1 IMBd puanına sahiptir.

Bedrana Filmi

Filmin Konusu

Filmin Türkiye'de nerde çekildiği merak uyandırırken, çekimlerin yapıldığı şehir Elazığ'dır. Film dönemin şartları altında insanların düşünce yapılarını ve topraklar üzerindeki ilişkisini yansıtmaya çalışmıştır. Örf, adet ve töre faktörlerinin çok baskın olduğu bir dönemde geçen film Bedrana ve Davut'un birbirlerine aşık olmalarıyla beraber bütün bu koşulların olumsuzluklarını üzerlerinde hissetmesi ile ilerler. Aşkları için tüm zorluklara katlanmaya ve kalıpları kırmak için mücade eden çift mücadele etmeye devam eder.

Bütün baskılardan kurtulabilmek ve hayatta kalabilmek için kaçan Bedrana ve Davut çareyi ağaya sığınmakta bulur. Ağa bunları himayesi altına alarak hayatlarını kurtarır. Ancak yapılan bu iyilik karşılıksız kalmayacaktır.

Filmin oyuncu kadrosu

Esin Karakaya

Sırrı Elitaş

Talat Gözbak

Tuncer Necmioğlu

İhsan Yüce

Aytaç Arman

Perihan Savaş

Sabahat Işık

Reşit Çıldam

Zülfikar Divani

Zeynel Abidin Barut
zeynelbarut@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal