Master Z Ip Man Legacy film konusu ve oyuncuları

Netflix internet platformun da yayınlanan Master Z Ip Man Legacy filmi oldukça ilgi gördü. Film izleyiciler tarafından beğeni topladı. Peki Master Z Ip Man Legacy filminin konusu ne? Filmin süresi kaç saat? İşte detaylar...

17.06.2022-08:05 - (Son Güncelleme: 17.06.2022-08:05) Master Z Ip Man Legacy film konusu ve oyuncuları

 

Master Z Ip Man Legacy filmi içinde aksiyon barındıran bir filmdir. macera- aksiyon severler Master Z Ip Man Legacy filmini keyifle izleyebilirler. Master Z Ip Man Legacy filminin oyuncuları kim? Filmin yönetmeni kim? Master Z Ip Man Legacy filmine dair detayları haberimizde sizler için derledik.

Master Z Ip Man Legacy film hakkında

Master Z Ip Man Legacy 2018 yapımı olan bir filmdir. Netflix'de yayınlanmıştır. Aksiyon dalında sevilen bir filmdir. Filmin yönetmeni ise Woo-ping Yuen'dir. Filmin başrollerini Jin Zhang, Dave Bautista, Michelle Yeon paylaşıyor. Film 1 saat 47 dakika sürüyor. İzleyici puanı ise 6,5'dir.

Master Z Ip Man Legacy film konusu

Cheung Tin Chi, Ip Man arasında bir dövüş yaşanmıştır. Bu dövüşte yenilen Cheung Tin kendine gelememiş hem fiziki hemde ruhsal kendini toparlamaya çalışmıştır. Daha sonra dövüş sporunu arkasında bırakıp yeni bir yaşam için uğraşmıştır. Fakat hayatını değiştirmeye çalışsada yaşanan olaylar onu eski hayatına geri döndürmüştür.

Master Z Ip Man Legacy film oyuncuları kimdir?

Max Zhang

Dave Bautista

Liu Yan

Xing Yu

Michelle Yeoh

Tony Jaa

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal