Bedelli Askerlik İçin Eşine Kredi Çektiren Adam Evi Terk Etti

İstanbul'da, eşine bedelli askerlik kredisi çektiren işsiz koca, evi terk ederek eşine boşanma davası açtı.

12.11.2018-16:38 - (Son Güncelleme: 12.11.2018-17:00)

İstanbul'da, eşine bedelli askerlik kredisi çektiren işsiz koca, evi terk ederek eşine boşanma davası açtı. Genç kadın kendisine boşanma davası açan eşinin bedelli kredisini ödemek durumunda kaldı. Sonrasında da bankadan çekilen 22 bin liralık kredi ve faizin kendisine ödenmesi için tazminat davası açtı.

6 YILLIK EVLİYDİ

İstanbul'da ikamet eden F.B isimli kadın 6 senelik evliydi ve eşi askerlik yapmamıştı. 2015 senesinde bedelli askerlik çıktı. Eşi genç kadına bedelli askerlikten faydalanmak istediğini söyledi fakat o dönemde iş sahibi değildi.

BEDELLİ KREDİSİ ÇEKTİRDİ

Genç kadından bedelli için kredi çekmesini talep etti. Eşi işe başladığında ödemesi kaydıyla genç kadın bankadan ihtiyaç kredisi çekti. Aynı gün çekilen para Milli Savunma Bakanlığı'na yatırılarak bedelli askerlik ücreti ödendi.

EVİ TERK EDİP BOŞANMA DAVASI AÇTI

Kısa bir sürenin ardından ise çiftin evlilikleri bozuldu. Adam evi terk etti. F.B. kocasından kredinin taksitlerini ödemesini istedi fakat eşi A.B. bu borcu ödeyemeyeceğini söyledi.

KADIN TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Genç kadın kendisine boşanma davası açan eşinin bedelli kredisini ödemek durumunda kaldı. Sonrasından da bankadan çekilen 22 bin liralık kredi ve faizin kendisine ödenmesi için tazminat davası açtı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal