Bedava İnternet İçin Bebeğe Twifia İsmini Verdiler

İsviçre’de bir çift, çocuklarının ismini bir internet servis sağlayıcısının ismini verdi. Kızlarının adını Twifia koyan anne ve baba, ücretsiz internetten yararlanacaklar.

20.10.2020-15:49 - (Son Güncelleme: 20.10.2020-15:46) Bedava İnternet İçin Bebeğe Twifia İsmini Verdiler

30 ve 35 yaşlarındaki anne ve baba, çocuklara bir internet servis sağlayıcısının ismini verdi. Facebook’ta gördükleri kampanyaya katılan çift, bebeklerinin ismini Twifia koydu. Böylece kampanya sayesinde internete para harcamaz zorunda kalmayacaklar.

Indyturk’un aktardığına göre minik Twifia’nın babası, konuyla ilgili “Üzerine düşündükçe bu isim bana çok benzersiz gelmeye başladı ve çekiciliği ortaya çıktı." açıklamalarında bulundu.

Bebeğin annesi ise başta tereddüt ettiğini ama sonradan ikna olduğunu ifade etti. "Çok daha kötü isimler var. Ne kadar 'Twifia' dersek, isim o kadar içten geliyor!" Öte yandan çift, Twifia’nın bebeğin üçüncü ismi olduğunu söyledi. Bebeğin ilk iki ismi açıklanmasa da doğum belgesinde üç ismin de yer aldığı belirtildi.

ŞİRKET İFLAS ETSE BİLE ÖDEME YAPACAK

Çift ayrıca, aldıkları karardan biraz utandıklarını da  şu sözlerle itiraf etti: "Anonim kalmak istiyoruz çünkü kendimizi savunmak zorunda kalmak istemiyoruz. Çocuğumuzun ismini sattığımıza yönelik suçlamalar bizi çok üzüyor. Biraz da utanıyoruz."

Twifi patronu Philippe Fotsch ise şirket iflas bile etse çifte internet için ödeme yapacaklarını açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal