01.06.2022-12:23 (Son Güncelleme:01.06.2022-12:35)


1

İstanbul Bebek sahilinde iki kişinin açık alanda cinsel ilişkiye girmesine ve bir kişinin ise çıplak şekilde bankta uzanmasına dair görüntülerin ardından bir skandal görüntü de Antalya'dan geldi.



2

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kadın cadde üzerinde çıplak bir şekilde yürürken görüntülendi. Kadının neden çıplak yürüdüğü ise bilinmiyor.



3

Antalya Valiliği, görüntülerdeki kadının yüzde 70 zihinsel engelli raporunun olduğunu ve yapılan işlemlerin ardından hastaneye yatışının sağlandığını duyurdu. Valilik'ten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bazı basın/yayın organlarında yer alan "Manavgat'ta Çıplak Kadın" başlıklı haberler üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur. 28.05.2022 günü saat 11.30 sıralarında haber merkezine Manavgat Bahçelievler Mahallesi Çetin Emeç Caddesi Bahçelievler Camii yanında bir kadının kıyafetlerini çıkardığı yönünde ihbarın gelmesi üzerine, Şelale Polis Merkezi Amirliğine bağlı ekipler tarafından söz konusu adrese hareket edilmiş, burada bulunan 2003 doğumlu M.G. ve öz ablasının oğlu 2018 doğumlu M.D. isimli şahıslar Polis Merkezine götürülmüştür. M.G. isimli şahsın %70 zihinsel engelli raporunun olduğu anlaşılmış, olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile tahkikata başlanılmış ve işlemleri akabinde şahıs hastaneye yatırılmıştır."



4



5



6



7



8

Damla Albayrak
Dmlabyrk344@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR