01.06.2022-10:37 (Son Güncelleme:02.06.2022-09:39)


1

Bebek sahilinde iğrenç görüntüler

Bebek sahilinde iğrenç görüntüler

İstanbul Bebek sahilinde güpegündüz cinsel ilişkiye giren Türk vatandaşlığı almış yabancı uyruklu şahıslar cinsel ilişkiye girdi. Bebek sahilinde çekilmiş olan görüntüler sosyal medyaya adeta bomba gibi düştü. İki kişi, herkesin içerisinde cinsel ilişkiye girdi. İstanbul Valiliği'nden konuya yönelik açıklama geldi ve gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Görüntülerdeki yabancı uyruklu şahıslar gözaltına alındı. Valilikten gelen açıklamada ise şu ifadeler yer verildi: "30 Mayıs 2022 Pazartesi günü Beşiktaş ilçemiz Bebek sahilinde Ö.K ve C.M.T adlı şahısların halka açık alanda alenen hayasızca harekette bulundukları tespit edildi. Güvenlik güçleri tarafından yakalanan şahıslar hakkında "Hayasızca Hareket" suçundan adli soruşturma başlatılmıştır. Yapılan inceleme sonucunda, şüpheli Ö.K.'nın aralarında 'Uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı, görevli memura mukavemet' gibi suçlardan(11); Şüpheli C.M.T.'nın ise 'Hayasızca Hareket, Kasten Yaralama' suçlarından (8) kaydı bulunduğu anlaşılmıştır." Diğer yandan yine o gün içerisinde yayılan bir başka videoda ise sahildeki bankta çırılçıplak yatan bir erkek görülmektedir. Bu görüntünün de aynı yer ve zamanda çekildiği tahmin edilmektedir. Bankta çırılçıplak yatan adamın ise akli dengesinin yerinde olmadığı açıklandı.



2

Galata Kulesi'nde kendini ateşe veren adam

Galata Kulesi'nde kendini ateşe veren adam

Galata Kulesi önünde kendini ateşe veren adam öncesinde üzerinde azrail kostümüyle sokakta gezerek insanların yanına yaklaşıp ''Mehdi gelecek hazır olun'' diye sözler söyledi. İstanbul'un Beyoğlu ilçesine bağlı tarihi Galata Kulesi önüne gelerek Abdullah Cihat Turan P., henüz bilinmeyen bir sebeple kıyafetine önce tiner döküp, sonrasında kendini ateşe verdi. Saniyeler içerisinde yanmaya başlayan 28 yaşındaki genç, çevredekilerin hayret içerisinde bakmasıyla birlikte kısa sürede resmen alev topuna döndü. Görenlerin adeta şok olduğu olayda yanan gence çevredeki esnaf yangın söndürme tüpüyle müdahale etti. Müdahalenin sonrasında ağır yaralı genç yere yığıldı. Olayın dehşet anları ise cep telefonu kamerasına an be an kaydedildi. Yanan genci yangın tüpüyle söndürdükten sonra resmen çöpe attılar. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi intikal etti. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı genci yaptıkları ilk müdahalenin sonrasında ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına alınmıştır. Korkunç olayın sonrasında açıklama yapan İstanbul Valiliği, konuya ilişkin soruşturma başlatıldığını bildirdi. Valilik'ten yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "Bugün saat 18.30 sıralarında Beyoğlu ilçemiz Galata Kulesi yakınında Konya ili Meram ilçesi nüfusuna kayıtlı A.C.T.P adlı şahıs, üzerine döktüğü yanıcı madde ile kendini yakma teşebbüsünde bulunmuştur. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle şahsın üzerindeki alevler söndürülerek 112 Acil Sağlık ekiplerimizce hastaneye sevki sağlanmıştır. Şahsın hastanedeki tedavisi devam etmekte olup, konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır." diye ifade edildi.



3

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yolda çıplak gezen kadın

 Antalya'nın Manavgat ilçesinde yolda çıplak gezen kadın

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kadın cadde üzerinde çıplak halde yürürken kayda alındı. Kadının neden çıplak yürüdüğü ise henüz bilinmiyor. Antalya Valiliği konuya yönelik, görüntülerdeki kadının yüzde 70 zihinsel engelli raporunun olduğunu ve yapılan işlemlerin sonrasında hastaneye yatışının sağlandığını bildirdi. Valilik'ten gelen açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "Bazı basın/yayın organlarında yer alan "Manavgat'ta Çıplak Kadın" başlıklı haberler üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur. 28.05.2022 günü saat 11.30 sıralarında haber merkezine Manavgat Bahçelievler Mahallesi Çetin Emeç Caddesi Bahçelievler Camii yanında bir kadının kıyafetlerini çıkardığı yönünde ihbarın gelmesi üzerine, Şelale Polis Merkezi Amirliğine bağlı ekipler tarafından söz konusu adrese hareket edilmiş, burada bulunan 2003 doğumlu M.G. ve öz ablasının oğlu 2018 doğumlu M.D. isimli şahıslar Polis Merkezine götürülmüştür. M.G. isimli şahsın %70 zihinsel engelli raporunun olduğu anlaşılmış, olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile tahkikata başlanılmış ve işlemleri akabinde şahıs hastaneye yatırılmıştır." diye açıklama yapıldı.



4

Esenyurt'ta taciz skandalı

Esenyurt'ta taciz skandalı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde gece saatlerinde gergin anlar yaşandı. Süleymaniye Mahallesi'nde yer alan bir camide 10 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddia edilen yabancı uyruklu bir şüpheli, çevre halkını adeta sokağa döktü. Vatandaşlar şüpheliyi linç etmek isterken bölgeye çok sayıda polis ekibi intikal etti. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler, şüpheliyi gözaltına almak isterken vatandaşlar tarafından engellendi. Tansiyonun yükseldiği mahalleye Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne bağlı olan ekipler desteğe geldi. Açıklamada ise şöyle: "Bugün Esenyurt ilçemiz Süleymaniye Mahallesi'nde çocuğa yönelik tacizde bulunduğu iddia edilen şüpheli şahıs, kısa sürede güvenlik güçlerimizce yakalanmıştır. İnsanlık suçu olarak gördüğümüz bu eylemleri nefretle ve esefle kınıyoruz, lanetliyoruz. Konuyla ilgili adli tahkikat başlatılmıştır." diye söylendi.



5

Sultanbeyli'de taciz şüphelisine linç girişimi

Sultanbeyli'de taciz şüphelisine linç girişimi

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde 17 yaşında olan genç kız, Necip Fazıl Mahallesi Antalya Caddesi üzerindeki bir telefoncuya girdi. Dükkan sahibi tarafından taciz edilmek istenen genç kız çığlık atarak dükkandan ayrıldı. Yakınları koştu, camları kırıldı Durumu haber alan yakınları ve mahalle sakinleri de dükkanın bulunduğu caddeye doğru koştu. Telefoncu dükkanının camları kırılırken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi intikal etti. Dün saat 19.00 sularında mahallede meydana gergin anlar cep telefonu kameralarına an be an yansıdı. Ekipler, gaz kullanarak ve havaya ateş ederek kalabalığı dağıtmaya çalıştı. Olay yerine gelen Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürü Uğur Kurak, genç kızın yakınlarıyla görüşerek onları sakinleştirdi. Genç kızın ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olaya yönelik Sultanbeyli Kaymakamlığı da bir açıklama yaparak gözaltına alınmış olan V.U. ile ilgili adli işlem başlatıldığını aktardı. DHA’da yer alan açıklamada ise, “İlçemiz halkından T.S adlı vatandaşımız, 2004 doğumlu kızı N.S'nin; (V.U) adlı vatandaş tarafından iş yerinde taciz edildiği iddiasında bulunmuştur. Şüpheli, güvenlik güçlerimizce yakalanarak hakkında adli işlem başlatılmıştır.” diye açıklama yapıldı.



6

Altınşehir metro durağında mide bulandıran görüntü

Altınşehir metro durağında mide bulandıran görüntü

Sosyal medyada yayılmış olan görüntülerde, Ümraniye Altınşehir Metro durağının çıkışında bir çiftin cinsel ilişkiye girdiği görülmektedir. Bir anda yayılan görüntülerde çiftin rahat tavırları dikkat çekiyor. Diğer yandan, metro durağının çevresinde de insanların dolaştığı görülmektedir. Diğer yandan görüntülerin, ne zaman çekildiği henüz tespit edilemedi. Emniyet birimlerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldığı ve çiftin kimliğinin belirlenmesi için çalışmalar yürütüldüğü bildirildi.

Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR