Bebek sahilindeki skandal görüntülere ünlü isimlerden dikkat çeken yorumlar

Bugün sosyal medyaya sızan video Türkiye gündemine oturdu. Bebek sahilde herkesin içinde cinsel ilişkiye giren iki kişinin o videosuna ünlü isimlerden de tepki geldi.

31.05.2022-17:43 - (Son Güncelleme: 01.06.2022-09:13) Bebek sahilindeki skandal görüntülere ünlü isimlerden dikkat çeken yorumlar

Sosyal medyada yayınlanan skandal videoya tepkiler çığ gibi büyüyor. Bebek sahilinde herksin içinde cinsel ilişkiye giren iki kişinin görüntüleri Twitter da gündem oldu. Ülkenin gündemine düşen görüntüler hakkında işlem başlatılırken, ünlü isimlerden de skandal video hakkında dikkat çeken yorumlar geldi.

Ünlü isimlerden Bebek sahil paylaşımı

Twitter gündem olan Bebek sahil skandalı görüntülerini kendi hesabından paylaşan Şahan Gökbakar, paylaşımına "İstanbul boğazında yaz aylarının coşkusu yaşanıyor..." yorumunu yaptı. Ünlü komedyenin takipçileri ise bu yoruma tepki gösterdi. Bu konunun şaka malzemesi olamayacak kadar ciddi bir şey olduğunu ifade eden Gökbakar’ın hayranları, kısa sürede ünlü oyuncunun paylaşımına binlerce yorum yaptı.

Şahan Gökbakar Bebek sahil olayı yorumu

Sütyen takmamak suç, çiftleşmek serbest

Türkiye’nin gündemine oturan görüntülerle ilgili bir yorumda şarkıcı Aynur Aydın’dan da bir yorum geldi. Görüntüleri paylaşan ünlü şarkıcı ‘ Sütyen takmamak suç, ulu orta çıplak çekilde güneşlenmek, çiftleşmek serbest! Midem bulandı. Kadın sanatçılara yasaklar getireceğinize şu iğrenç yaratıklara çözümler bulun’ sözleriyle tepki gösterdi. 



Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal