Çantasıyla göğsünü kapatarak poz veren Aleyna Tilki bu kez de asansör pozlarıyla sosyal medyada dikkat çekti!

Sözleri ve paylaşımlarıyla sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden Aleyna Tilki paylaşımlarıyla takipçilerinin ve onu tanıyanların dikkatini çekmeyi başarıyor. Aleyna Tilki paylaşımları ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

31.05.2022-18:14 - (Son Güncelleme: 31.05.2022-18:14) Çantasıyla göğsünü kapatarak poz veren Aleyna Tilki bu kez de asansör pozlarıyla sosyal medyada dikkat çekti!

Geçtiğimiz günlerde kendine aldığı çantasıyla göğsünü kapatarak poz verip paylaşım yapan Aleyna Tilki bu sefer de dikkatleri asansör pozuyla çekmeyi başardı. Asansör fotoğrafı atarak üstüne "Hayatı seven insan stylingi yaptım şuan" notunu düşen Aleyna Tilki paylaşımlarıyla ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Aleyna Tilki asansör pozu

Aleyna Tilki paylaşımlarıyla sosyal medyanın en çok gündeme oturan isimlerinden biri. Attığı her tweet, paylaştığı her fotoğraf sosyal medyada olay olmayı başarıyor. Aleyna Tilki geçtiğimiz günlerde pembe çantasıyla göğüslerini kapatarak pozlarını paylaşmıştı. 

Aleyna Tilki

Bu kez de asansör aynasından çektiği fotoğrafı paylaşan Aleyna Tilki yine takipçilerinin dikkatini çekmeyi ve beğenisini toplamayı başardı. Aleyna Tilki genç yaşına rağmen başarıları ve güzelliği yanında kusursuz fiziği ile de takipçilerinin beğenisini topluyor. Bazı sözleri dolayısıyla da eleştiri yağmuruna tutuluyor. 

Aleyna Tilki Asansör Pozları

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal