Bayramda PTT, MNG, ARAS kargo çalışacak mı, kuryeler hizmet veriyor mu? 2-3-4 Mayıs 2022 bayramda kargolar açık mı, çalışıyor mu, dağıtım yapıyorlar mı?

Ramazan Bayramına sadece bir gün kala merak edilen sorular hakkında araştırmalarda hızlandı. 3 gün boyunca sürecek olan bayram tatilinde kargoların çalışıp çalışmadığı en çok merak edilen sorulardan bir tanesi oldu. Pandemi sürecinde internet alışverişine iyice alışmamız bir çok ihtiyacımızı online olarak almamıza neden olmaktadır. Alışveriş alışkanlıkları değişirken bayram tatilinde kargoların teslimat yapıp yapmadığı da merak edildi. İşte merak edilen tüm detaylar…

01.05.2022-17:39 - (Son Güncelleme: 01.05.2022-17:39) Bayramda PTT, MNG, ARAS kargo çalışacak mı, kuryeler hizmet veriyor mu? 2-3-4 Mayıs 2022 bayramda kargolar açık mı, çalışıyor mu, dağıtım yapıyorlar mı?

Ramazan’ın son oruçları tutulurken bayrama sayılı saatler kaldı. 2 Mayıs Pazartesi günü Ramazan Bayramı kutlanacak. Üç gün boyunca devam edecek olan Ramazan Bayramı için planlar çoktan yapıldı. Bu süreci evinde geçirecek olan kişiler kargoların teslimat yapı yapmadığını merak etmektedir. Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü bayram tatili olarak kutlanırken kargoların bayram tatili boyunca çalışıp çalışmadığı araştırılıyor. İşte kargolarla ilgili merak edilen tüm soruların yanıtları…

Bayramda kargolar açık olacak mı?

2 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan bayram tatili için pek çok kişi planlarını önceden hazırladı. Bayramda kargolara işi düşen vatandaşlarda kargoların açık olup olmadığını kargo teslimi yapılıp yapılmadığını araştırmaya başladı. Bayram tatili boyunca kargolar kapalı olacak ve teslimat yapılmayacaktır.

Bayramda kargolar açık mı

Ramazan Bayramı boyunca hangi kargolar kapalı olacak?

2 Mayıs itibari ile başlayacak olan bayram tatili ile kargolarda kapalı olacaktır. 5 Mayıs'a kadar hizmet vermeyecek olan kargo şirketleri teslimat bekleyen kişilerin kargolarını en erken 6 Mayıs Cuma günü teslim edecektir. Bayram tatili boyunca kapalı olacak olan kargo şirketleri şu şekildedir:

PTT Kargo,

AGT Kargo,

Yurtiçi Kargo,

Aras Kargo,

UPS Kargo,

MNG Kargo,

Sürat Kargo

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal