Bayramda kargolar çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu?

Bayramların gelişiyle en merak edilen konulardan olan kargoların çalışıp çalışmadığı bu senede araştırılmaya başlandı. Bayramda ve arife günü kargo şirketleri çalışıyor mu? PTT ve kargo şirketlerinin bayramda hizmet verip vermeyeceğine dair araştırmalar devam ederken vatandaşlar kargolarının ne zaman geleceğine dair endişelenmeye başladı. Bayram ve Arife günü PTT ve kargo şirketleri hakkında tüm detaylar haberimizde

01.05.2022-19:05 - (Son Güncelleme: 01.05.2022-19:05) Bayramda kargolar çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu?

Milyonlarca vatandaşın araştırdığı bayramda kargoların çalışıp çalışmadığı oldu. 2 Mayıs Pazartesi günü itibariyle resmi tatil kabul edilmesi vatandaşın kafasını karıştırdı. Bayramda kargolar çalışıyor mu? Bayramda PTT açık mı? Kargo şirketleri bayramda çalışıyor mu? İşte merak edilenler tüm detaylar

Arife günü kargolar ve PTT çalışıyor mu?

Bayramların resmi tatil kabul edilmesiyle kamu kurum ve kuruluşlar tatil yapmaktadır. Bu nedenle vatandaşlar arife gününe gözlerini çevirdi. PTT ve bazı kargo şirketleri arife günü yarım mesai harcarken bazı kargo firmaları ise tam gün hizmet vermektedir.

Kargo şirketleri bayramda çalışıyor mu?

Ramazan Bayramında bazı kargo şirketlerini çalışmayacağını duyurmasıyla bayram sonrası kargo alımları ve dağıtımları 5 Mayıs itibariyle kaldığı yerden devam edecektir.

Ramazan Bayramında kargolar açık mı?

Kargo şirketleri resmi tatil olduğunda 2-3-4 Mayıs 2022 tarihlerinde dağıtıma ara vererek 5 Mayıs tarihinde hizmetine devam edecektir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal