Zuhal Topal'la Yemekteyiz bu hafta yayınlanacak mı, yeni bölüm var mı, yok mu? 2 Mayıs Zuhal Topal var mı?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu hafta bayram tatili yapıp yapmayacağı izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 2 Mayıs Pazartesi günü Zuhal Topal'la Yemekteyiz var mı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni bölüm ne zaman?

01.05.2022-18:54 - (Son Güncelleme: 01.05.2022-18:54) Zuhal Topal'la Yemekteyiz bu hafta yayınlanacak mı, yeni bölüm var mı, yok mu? 2 Mayıs Zuhal Topal var mı?

Her hafta farklı 5 yarışmacının yarıştığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacıları merak konusu oldu. Bayrama denk gelmesi üzerine izleyiciler yeni bölümlerin olup olmayacağını merak etti. Geçtiğimiz hafta mücadele veren 5 isimden hangisinin büyük ödülü kazandığı ve aldıkları puanlar ise araştırılmaya başlandı. 2 Mayıs Pazartesi Zuhal Topal'la Yemekteyiz var mı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz bu hafta var mı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz geçtiğimiz hafta yarışan isimler ve aldıkları puan durumu ise şu şekildedir;

25 Nisan Pazartesi Neslihan Şengül

Diğer 4 yarışmacıdan toplamda 20 puan alan Neslihan Şengül, Zuhal Topal'dan ise 5 puan alarak toplam puanını 25'e yükseltti.

26 Nisan Salı Yavuz Balcı

4 yarışmacıdan 28 puan alan Balcı, Zuhal Topal'dan ise 8 puan alarak toplam da 36 puana ulaştı. Bu durumda ise birincilikte yerini aldı.

27 Nisan Çarşamba Ozan Pelit

Yarışan diğer isimlerden toplamda 20 puan alan Ozan Pelit, programın sunucusu Zuhal Topal'dan ise 6 puan alarak 26 puana ulaştı. 3 günü tamamlayan kişiler arasında birincilikte yer alan Yavuz beyin altında ikinci sırada Ozan bey yerini aldı.

28 Nisan Perşembe Suna Bozdoğan

Yarışmacılardan 25 puan alan Suna Hanım, sunucu Zuhal Topal'dan ise 6 puan alarak 31 puanı hanesine yazdırdı. Fakat birinciliği kıl payı kaçıran Suna Hanım adını ikinci sıraya yazdırdı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz bu hafta var mı?

29 Nisan Cuma Işık Başboğa

4 yarışmacıdan toplamda 17 puan alan ve Zuhal Topal'dan 4 puan alan Işık Başboğa toplamda 21 puana ulaşarak haftayı sonuncu olarak kapan isim oldu.

Haftayı arkadaşlarından ve sunucu Zuhal Topal'dan aldığı 36 puan ile birinci olarak kapatan isim Yavuz Balcı oldu. 15.000 TL'lik ödülünün sahibi 2.gün yarışan Yavuz Balcı oldu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 2 Mayıs tarihinde var mı?

Her hafta heyecanlı bir yarış ile kapan Yemekteyiz programının bu hafta olup olmayacağı merak edilmesi üzerine internet üzerinden araştırılmaya başlandı. Bu hafta bayram olması nedeniyle yeni bölümün olup olmayacağı merak ediliyor. İzleyicilerin merakla beklediği konu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal